Know-How Installed

Luotettavia ratkaisuja

Hyvä ja tiivis yhteistyö asentajien, suunnittelijoiden, arkkitehtien ja tukkukauppiaiden kanssa on jo monen vuoden ajan ollut osa Geberit-konsernin toimintaa. Jokainen uusi tai jatkokehitetty tuotteemme sisältää asiakkaidemme tietämyksen ja kokemuksen.

Me yhdistämme oman intohimomme laatuun ja tekniikkaan noin 150 vuoden aikana kerättyyn tietotaitoon, jotta voisimme tarjota asiakkaillemme heidän elämäänsä helpottavia luotettavia ratkaisuja ja palveluita. Tuotteemme ovat edelläkävijöitä saniteettialalla. Ne ovat innovatiivisia sekä saumattomasti toisiinsa sovitettuja, ja ne voidaan asentaa ja huoltaa nopeasti ja helposti. Koska luotettava yhteistyökumppanuus on asiakkaidemme menestyksen olennainen osa, tarjoamme laaja-alaista tukea suunnittelusta ja logistiikasta asennukseen ja huoltoon, ja asiantunteva ja nopea palvelumme on aina asiakkaidemme käytettävissä.

Täysin integroitavissa olevia, toimivia kylpyhuoneratkaisuja yhdessä luotettavan ja asiantuntevan palvelun kanssa – tätä on asennettu tietotaito, “Know-How Installed“.

Uusimmat uutiset alan ammattilaisilleTiedä mitä markkinoilla tapahtuu

Geberit Mapress -järjestelmän asennus

Tilaa LV-alan ammattilaisille tarkoitettu uutiskirjeemme ja tiedät mitä markkinoilla tapahtuu. Uutiskirjeemme ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa ja sen voi perua milloin vain kirjeessä olevan linkin kautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä