Viemärijärjestelmät Turvallinen valinta puhtaille viemäreille

Tutustu Geberitin viemäriratkaisuihin

Viemäröintijärjestelmien optimaalisen virtaustehon varmistaminen on olennaisen tärkeää vakavien tukosten ehkäisemiseksi. Geberitin asiantuntijoille tämä ei kuitenkaan riitä. Viemäröintijärjestelmämme, joissa on erityisesti hydrauliikan, äänen ja palontorjunnan kannalta optimoidut yhteet, tarjoavat maksimaalisen turvallisuuden, suorituskyvyn ja äänieristyksen, ja vievät mahdollisimman vähän tilaa.

Geberit-viemärijärjestelmällä saat runsaasti arvokasta asuintilaa ja hyötyä erinomaisesta suunnittelun vapaudesta.

Miksi valita Geberit Silent-Pro?

Kestävä tiiviste

Reilu pistosyvyys tarjoaa turvallisuutta, ja EPDM-tiivisterengas pysyy vuotamattomana vuosikymmeniä.

Toiminnallinen muotoilu

Vahva teollinen muotoilu ja helposti kädessä pidettävät komponentit synnyttävät luottamusta.

Helppoa tilan säästöä

Geberit Silent-Pro -yhteiden kompakti rakenne on eduksi ahtaissa tiloissa.

Rauhaa ja hiljaisuutta kotona

Vaimentaa erittäin hyvin ääntä korkean omapainon ja erityisen muotoilun ansiosta.

Helppo asentaa takaa erinomaisen äänieristyksen

Geberit Silent-Pro -viemärijärjestelmä vähentää huomattavasti epätoivottuja ääniä viereisistä kylpyhuoneista. Asentajat ja suunnittelijat voivat myös olla rauhallisin mielin asennuksen jälkeen: suunnittele, asenna ja nauti rauhasta, koska Geberit Silent-Pro täyttää kaikki olennaisimmat äänieristyksen ja paloturvallisuuden vaatimukset. Geberit Silent-Pro – ja kotirauhalla on järjestelmä.

Erinomainen äänieristys vähemmällä painolla: Geberit Silent-Pro on kevyempi kantaa ja helpompi käsitellä muhviliitoksen ansiosta. Paloturvallisuus muiden muoviviemärijärjestelmien kanssa voidaan taata Geberit Silent-Prolla Kuten näet, Know-How Installed on mukana kaikessa, mitä teemme.

Tutustu Geberit Silent-Pro -järjestelmään

Miksi valita Geberit Silent-Pro SuperTube?

Ei paineentasaushaaroja

Järjestelmä ei tarvitse paineentasaushaaroja, eikä liitosvapaita alueita tarvitse määrittää pystykokoojan pohjakulman alueelle.

Enemmän tilaa

Paineentasaushaaroja ei enää tarvita, ja sivuttaissiirtymät, d110 jopa 6 metriä tai d90 jopa 4 metriä, voidaan asentaa ilman kaatoa.

Yksinkertaistettu palosuojaus

Sen sijaan, että katossa on kaksi putkea, jotka on reititettävä palo-osaston läpi, tarvitaan vain yksi palokatkomansetti.

Vähemmän käytettyä materiaalia

Solakka viemärijärjestelmä vaatii vähemmän putkia ja siten vähemmän materiaalia.

Geberit SuperTube: Vähemmän putkia – enemmän vaihtoehtoja

Geberit asettaa tuotekehitystyössään jatkuvasti uusia standardeja turvalliselle viemäröintitekniikalle. Yli 100 vuoden kokemus hydrauliikasta on tuonut runsaasti tietoa ja ymmärrystä virtaustekniikasta, johon muiden yritysten on vaikea vastata. Tämä on kaiken perusta, kun kehitetään uusia tuotteita ja järjestelmiä tai uudistetaan olemassa olevia

Kaikki uudet, hydraulisesti optimoidut yhteet testataan kattavasti yrityksen omassa viemäröintitornissa Rapperswil-Jonassa.

Lue lisää Geberit SuperTube -teknologiasta

Miksi valita Geberit Silent-db20?

Tehokas äänieristys

Vaikutusalueille lisätyt äänieristysrivat auttavat vähentämään melun syntymistä entisestään.

Suuri viemäröintikapasiteetti

Hydraulisesti optimoidut yhteet takaavat suuren viemäröintikapasiteetin, joka mahdollistaa pienemmät mitat ja säästää tilaa.

Aikaa säästävä asennus

Geberit Silent-db20 soveltuu myös esivalmistukseen omalla verstaalla.

Liitännät kaikkiin tilanteisiin

Geberit Silent-db20 -putket ja -yhteet voidaan liittää turvallisesti kolmella eri tavalla, joita ovat nopea sähkömuhvihitsaus, pantaliitos tai puskuhitsaus.

Vankka liitos erinomaisen äänieristyksen takaamiseksi

Olipa kyseessä asuinkiinteistö, hotelli tai kokoushuone, meluisat viemäriputket ovat harmillisia. Tätä ongelmaa ei esiinny Geberit Silent-db20 -viemärijärjestelmässä. Akustisesti ja hydraulisesti optimoidut putket ja yhteet sopivat sekä pystykokoojiin että lattialiitäntöihin, ja takaavat hiljaisen ja tehokkaan viemäröinnin missä tahansa rakennuksessa.

Tutustu Geberit Silent-db20 -järjestelmään

Miksi valita Geberit Silent-PP?

Luotettavan tiivis

Korkea kehäjäykkyys sekä erikoisvahvistetut viemäriyhteet mahdollistavat helpon ja turvallisen asennuksen.

Ääniteknisesti optimoitu

Geberit Silent-PP vähentää viemärien ääniä. Tämän varmistaa mineraalivahvistettu kolmikerrosmateriaali ja hydraulisesti optimoidut yhteet.

Tarkistettava pistosyvyys

Oikea pistosyvyys on ennalta määrätty pysäytysrenkaalla.

Luotettavat muunnoskappaleet

Kiinnitetty ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla muhvilukoilla.

Geberit Silent-PP: yksinkertainen järjestelmä hiljaiseen viemäröintiin

Silent-PP-putken läpileikkaus kerroksineen

Geberit Silent-PP -muhviliitosjärjestelmä, joka koostuu lujatekoisesta kolmikerrosputkesta, on ideaali käytettäväksi pystykokoojiin ja nopea-asenteisiin, kustannustehokkaisiin ja äänioptimoituihin kytkentäputkiin kerrostaloissa tai omakoti- tai paritaloissa. Yhdessä Geberit Silent-Pro ja Silent-db20 -järjestelmien kanssa Silent-PP saavuttaa erittäin hyvät äänieristysarvot.

Geberit Silent-PP -yhteiden hydraulisesti optimoitu muotoilu helpottaa taloudellisempaa mitoitusta. Pienemmät mitat ovat edullisempia, ja ne kestävät kuormitusta paremmin.

Tutustu Geberit Silent-PP -järjestelmään

Miksi valita Geberit PE?

Testattu ratkaisu

Käytännössä kaikki viemäröinti voidaan hoitaa tehokkaasti Geberit PE -viemäriputkilla.

Kemikaalikestävyys

Geberit PE -viemärijärjestelmä kestää suurimman osan kaupallisesti tunnetuista emäksistä, hapoista ja kemikaaleista.

Korkea virtauskapasiteetti

Yhteiden virtausteknisesti optimoitu muotoilu takaa viemärijärjestelmän suuren virtauskapasiteetin ja mahdollistaa putkien taloudellisen mitoituksen ja putkikanavien tilaa säästävän sijoittelun.

Seinässä ja lattiassa

Lujatekoiset Geberit PE -putket voidaan asentaa betoniin tai maahan staattiset ja muut hyväksytyt tekniset säännöt huomioon ottaen.

Geberit PE Kestää mitä tahansa

Geberit PE -haarayhteen asennus ja putki

Geberit PE -viemärijärjestelmä kestää lämpöä, painetta ja kemikaaleja. Vahvoja putkia on saatavilla kaikkina yleisimpinä putkikokoina, välillä 32 - 315 mm, ja yhteiden valikoima erikoisosineen on kattava. Materiaalina käytetty polyetyleeni on kevyttä, mutta silti hyvin kestävää, ja valmistusteknologia varmistaa materiaalin tiiveyden sekä korkean vetolujuuden. Järjestelmä sisältää testatut komponentit kuten myös käytännölliset työkalut rakennustyömaalle sekä työpajalle

Geberit tarjoaa myös aktiivisen Geberit Pluvia-kattoveden poistojärjestelmän sekä tilaa säästävät SuperTube-hydrauliset yhteet.

Tutustu Geberit PE -järjestelmään

Viemärijärjestelmät Geberitiltä

Rakennuksen viemäröinti
Tavanomainen vesilukko
Sifoninen vesilukko
Puhdistus
Maahan asennettava viemäröintijärjestelmä
Teollisuus

Tutustu muihin tuotteisiin