GEBERIT-SEINÄ-WC:T KAIKKI RATKAISUT MITÄ TARVITSET

Geberit Acanto -kylpyhuonesarja

KUINKA SE TOIMII

Seinä-wc-ratkaisussa huuhtelusäiliö sijaitsee seinän sisällä ja näkyville jää vain huuhtelupainike ja itse seinä-wc-istuin. Ratkaisun etuja ovat: vapaa lattiatila siivoamisen helpottamiseksi, hillitty ulkomuoto, tasainen ja nykyaikainen design ja istuinkorkeuden vapaa säätö asennuksen yhteydessä.

Seinä-wc asennetaan elementin avulla, joka jää asennusseinän taakse ja josta kertoo vain näkyvillä oleva seinä-wc:n huuhtelupainike. Kaikki muu on turvallisesti seinän takana.

NELJÄ HYVÄÄ SYYTÄ VALITA SEINÄ-WC

Neljä hyvää syytä valita seinä-wc-ratkaisu

HELPPO PUHDISTAA: seinä-wc helpottaa ja nopeuttaa kylpyhuoneen lattian puhdistamista. ​

ENEMMÄN MUOTOILUVAIHTOEHTOJA: valitse muoto ja tyyli, joka sopii sinun kylpyhuoneeseesi, ja käytä laajaa huuhtelupainikevalikoimaamme avuksi luomaan viimeinen henkilökohtainen silaus.

ENEMMÄN TILAA: seinä-wc ja piilohuuhtelusäiliö luovat avaruutta tilaan kuin tilaan.

ENEMMÄN MUKAVUUTTA: voit valita istuinkorkeuden elementin asennusvaiheessa sopimaan juuri sinulle.

MYYTIT TOTTA VAI TARUA

Seinwä-wc:n kannen asennus

MYYTTI #1 seinä-wc:n asennus on monimutkaisempaa ja sen takia paljon kalliimpaa.

TARUA: seinä-wc-asennuselementin asennus on nopeaa ja helppoa. Riippuu tietysti valinnoista ja aikaisemmasta tilanteesta, kuten esimerkiksi , jos pitää rakentaa uusi väliseinä. Tässä kohti voi olla työtä vähentävänä vaihtoehtona hyvä valita Geberit Monolith -säiliömoduuli.

Geberit Sigma 21 -huuhtelupainike

MYYTTI #2 seinä pitää rikkoa, jos tulee ongelmia.

TARUA: seinä-wc:n huuhtelusäiliön huolto tehdään huuhtelupainikkeen kautta. Geberit Sigma ja Omega -huuhtelusäiliöiden venttiileihin pääsee käsiksi jopa ilman työkaluja.

Geberit Monolith -säiliömoduuli

MYYTTI #3 seinä-wc:t eivät sovi kaikkiin kylpyhuoneisiin.

TARUA: Geberitin seinä-wc-valikoima on hyvin laaja, jossa löytyy istuimia normaalikokoisesta kompaktikokoiseen tai esteettömään rakentamiseen sopiva pidempi malli sekä muotoilultaan orgaanisesta muotoilusta nelikulmaiseen malliin.

Geberit Duofix Sigma tai Omega -malleilla onnistuu seinä-wc:n asentaminen joko täysikorkeisiin seiniin, asennusseiniin tai koteloon. Geberit Monolith -moduulilla asentaminen onnistuu myös saneerauskohteisiin, jossa ei haluta rikkoa olemassa olevaa laatoitusta.

GEBERIT-SEINÄ-WC:T VALITSE SUOSIKKISI