GEBERIT FLOWFIT ON TOUR SYKSY 2023

Lähdemme myös syksyllä Geberit FlowFit On Tour -kiertueelle. Kierrämme ympäri Suomea ja esittelemme uuden innovatiivisen komposiittiputkijärjestelmämme sekä muita mielenkiintoisia tuotteitamme. Tule testaamaan asennuksen nopeus ja helppous!

Tarjolla on aamupalaa ja mahdollisuus osallistua leikkimieliseen Geberit FlowFit -asennuskisaan. Pääpalkintona Suomen taitavin FlowFit-asentaja pääsee osoittamaan taitonsa kevytlentokoneen puikoissa.

Tule, osallistu ja voita!

Katso kiertueaikataulu alta ja valitse itsellesi sopivia aika ja paikka.

Kiertueaikataulu

FlowFit On Tour 2023 kiertueaikataulu
  • Ti 19.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Pori
  • Ke 20.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Turku
  • Pe 22.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Tampere, Vihiojantie
  • Ti 26.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Jyväskylä
  • Ke 27.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Lahti
  • Pe 29.9 klo 7.00 - 10.00 Dahl Vantaa

Kevään FlowFit OnTour 2023 -kiertue saatu onnistuneesti päätökseen

Onnistunut FlowFit-kiertue

Kevään vauhdikas FlowFit OnTour 2023 -kiertue on saatu onnistuneesti päätökseen. Kiertueella saatiin aikaan hyviä keskusteluja ja tapaamisia sekä päästiin kisailemaan Suomen nopeimman FlowFit-asentajan tittelistä. Unohtamatta herkullista aamupalaa. Kiitos kaikille osallistujille!

Suomen nopeimman FlowFit-asentajan tittelin ja pääpalkinnon elämyksen itselleen ja ystävälleen Föönin vapaalentotunnelissa voitti Severi Simola Lahdesta huippu ajalla 30,50. Onnea voittajalle!

Katso tästä paikkakuntien kolme nopeinta ja NOPEET-lasien voittajat: Voittajat paikkakunnittain  (79 KB)

Tutustu etukäteen uuteen innovatiiviseen FlowFit -putkijärjestelmään

Geberit FlowFit vain kaksi leukaa

Geberit FlowFit on uraauurtava syöttöjärjestelmä käyttövedelle ja lämmitysjärjestelmiin, mutta se sopii yhtä lailla myös jäähdytykseen ja paineilmalle. Järjestelmä on vaivaton asentaa ja helppo käyttää rakennustyömaalla. Se on kehitetty helpottamaan asentajien työtä. Geberit FlowFit vastaa LVI-alan ammattilaisten kolmeen tärkeimpään vaatimukseen – luotettavuuteen, hygieniaan ja helppoon asennukseen. Järjestelmästä on myös saatavilla ympäristöseloste (EPD).

Katso lisätiedot FlowFit -putkijärjestelmästä tästä.

Tunnelmia kevään FlowFit -kiertueelta

Uusimmat uutiset alan ammattilaisille Tiedä mitä markkinoilla tapahtuu

Geberit Mapress -järjestelmän asennus

Tilaa LV-alan ammattilaisille tarkoitettu uutiskirjeemme ja tiedät mitä markkinoilla tapahtuu. Uutiskirjeemme ilmestyy 4-6 kertaa vuodessa ja sen voi perua milloin vain kirjeessä olevan linkin kautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä linkistä