Täydelliset työkalutjokaiseen projektivaiheeseen

Unelmiesi kylpyhuoneen toteuttaminen on aina iso työ. Etsitpä sitten lisää inspiraatiota, yksilöllistä kylpyhuoneen suunnittelua tai tarvitset ammattilaisen vinkkejä, olemme aina apunasi. Geberit tarjoaa ratkaisuja jokaiseen kylpyhuoneeseen.

Oikeat työkalutTukemaan kylpyhuoneprojektiasi

Inspiraatiotyökalu

Olipa tyylisi mikä tahansa, tämän työkalun avulla voit luoda oman toivelistasi kylpyhuoneen suunnittelua varten. Inspiroidu älykkäistä ja tyylikkäistä kylpyhuoneratkaisuistamme.

Hyödyllisiä vinkkejä

Tutustu hyödyllisiin vinkkeihimme ja löydä apua, mitä eri asioita kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi kylpyhuonekalusteita valittaessa.

Online katalogit ja kuvastot

Tutustu kylpyhuonekaluste- ja tuotevalikoimaamme online katalogimme kautta ja lataa kuvastojamme suoraan koneellesi tai puhelimeesi.

Kylpyhuonekonsultaatiota

Parempaa elämänlaatua joka päivä: Olemme aina apunasi, jos tarvitset apua unelmiesi kylpyhuoneen suunnitteluun ja toteutukseen.

Löydä parhaat ideat kylpyhuoneeseesiInspiraatiotyökalun avulla

Geberit ONE kylpyhuonekalusteet laatikonjakajalla

Etsitkö ideoita kylpyhuoneprojektiasi varten? Inspiraatiotyökalumme vie sinut suoraan digitaaliseen näyttelyymme. Olipa hankkeessa mukana uusi rakennus, remontti tai yksittäisten elementtien vaihto, löydät varmasti tarvitsemasi inspiraation – Inspiraatiotyökalu tarjoaa täydelliset ideat kylpyhuoneeseesi. Istunnon päätteeksi saat ei-sitovan tuoteluettelon, joka sisältää listan kaikista tuotevalinnoistasi, ja jonka voit ottaa mukaasi lähimpään jälleenmyyjäliikkeeseen tai antaa suoraan remontin/rakennuksen suorittajalle.

Inspiraatiotyökaluun

Hyödyllisiä vinkkejä ja inspiraatiotaHelpota arkeasi ja luo unelmiesi kylpyhuone

Hyödyllisiä vinkkejä

Etsitkö hyödyllisiä vinkkejä miten puhdistaa kylpyhuone helpommin, ideoita kylpyhuoneen suunnitteluun tai uusia ajatuksia kylpyhuoneen kalustamiseen? Tältä sivulta löydät inspiraatiota kylpyhuoneen sisustukseen ja paljon käytännön vinkkejä arkeen.

Tutustu kattavaan vinkkisivustoomme alla olevan linkin kautta

Hyödyllisiä vinkkejä

Selaa laajaa valikoimaammeLataa kylpyhuonekuvastomme

Geberit kylpyhuonekuvasto ja esitteet

Tutustu Geberit-kylpyhuonesarjojen valikoimaan sekä muihin ideoihin ja inspiraatioihin kylpyhuonekuvastomme avulla. Kuvastosta löytyy upeita sisustusaiheisia kuvia tuotteistamme sekä yksityiskohtaiset tuotekuvaukset, joiden avulla saat inspiraatiota ja käytännön apua unelmien kylpyhuoneesi suunnitteluun.

Lataa ilmainen kuvastomme alla olevan linkin kautta.

Kuvastot ja esitteet

Voit myös tutustua koko tuotevalikoimaamme online-tuotekatalogimme avulla. Online-tuotekatalogiimme pääset alla olevan linkin kautta.

Online-tuotekatalogimme

Neuvoja ammattilaisiltaKonsultaatiota maksutta

Geberitin One-tuotesarjan uutuuksia tulossa syksyllä 2023

Oikeiden tuotteiden valinta omien tarpeidensa mukaisesti saattaa suunnitteluvaiheessa olla hankalaa ilman ammattilaisen apua. Geberitiltä saat ammattilaisten apua unelmien kylpyhuoneesi suunnitteluun, jotta voit olla varma, ettei kylpyhuoneratkaisusi vain näytä hyvältä vaan tuntuu myös oikealta valinnalta. Saat meiltä vinkkejä oikeiden tuotteiden valintaan, jotta voit olla varma, että se palvelee kaikkia tarpeitasi ja nautit uudesta kylpyhuoneestasi vielä pitkää

Ota yhteyttä asiantuntijaan

LisätyökalutSinua saatta myös kiinnostaa seuraavat työkalumme