AquaClean AlbaPuhdistus ja huolto

Näin se tapahtuu

Geberit AquaClean Alba

Hyödylliset lyhyet toimintovideot opastavat sinua AquaClean Alba -pesu-wc-istuimen hoidossa ja huollossa. Lähes huokosettoman, äärimmäisen sileän pinnan puhtaana pitäminen on helppoa ja tehokasta. Kalkin muodostumisen estämiseksi laitteeseen on myös integroitu kalkinpoisto-ohjelma, joka takaa pesu-wc-istuinten pitkäkestoisen suorituskyvyn.

Miten puhdistan pesu-wc-istuimen?

AquaClean Alba - Quick Release -toiminnolla

Täältä näet kuinka helppoa on puhdistaa pesu-wc:si poistamalla WC-istuinkansi QuickRelease -toiminnon avulla. Tämä estää myös saostumien kerääntymisen kiinnikkeisiin.

Erityisesti AquaClean-pesu-wc-istuimeen kehitetty puhdistusaine on erityisen ympäristöystävällinen ja poistaa lian sekä vesi- ja kalkkitahrat tehokkaasti. Se soveltuu kaikkien Geberit AquaClean -mallien ulkoiseen puhdistukseen.

Suihkusuuttimen puhdistus

Geberit suosittelee, että puhdistat suihkusuuttimen säännöllisesti. Voit tehdä tämän irrottamalla suuttimen wc-istuimesta ja puhdistamalla sen erikseen.

Suihkusuuttimen puhdistus

Kalkinpoiston suorittaminen

AquaClean näyttää sinulle sinipunaisena vilkkuvan LED-tilanilmaisimen avulla, milloin kalkinpoisto on ajankohtainen. Tämä näkyy kaukosäätimen kautta.

Geberit Home -sovellus opastaa sinua kalkinpoistossa askel askeleelta. Sinun tarvitsee vain lisätä Geberit-kalkinpoistoainetta sille tarkoitettuun laitteeseen ja käynnistää kalkinpoisto-ohjelma.

Kalkinpoiston aikana pesu-wc-istuinta ei saa käyttää noin 60 minuuttiin.

Huoltotarvikkeiden tilaus

AquaClean-tuotteiden säännöllinen puhdistus ja huolto on tuotteiden moitteettoman toiminnan kannalta ensiarvoisen tärkeää. Voit hankkia kalkinpoistoaineet ym. tarvikkeet lähimmältä AquaClean-jälleenmyyjältä.

Tutustu AquaClean-huoltotarvikevalikoimaan täältä

Katso huoltotarvikkeita myyvät AquaClean jälleenmyyjät