Irrotettava kampamainen hiussihti

Altaan takareunaan sijoitettu pesualtaan viemäröinti on yksi Geberit ONE -sarjan parhaita ominaisuuksia. Viermäröinti on sijoitettu altaan takareunaan niin, ettei vesisuihku kohdistu siihen suoraan, jolloin vesi- ja kalkkijäämien syntyminen vähenee. Lisäksi magneettinen suoja, joka peittää viemäriaukon, on helppo poistaa käsikahvasta vetäen. Kampamainen hiussihti voidaan siten ottaa esiin ja puhdistaa liasta. Tämä tekee vesilukon puhdistamisesta äärimmäisen helppoa ja estää poistoaukon tukkeutumisen.

Geberit ONE

CleanLine-malliston Geberit-suihkuviemäri – huuhdeltava kampamainen sihti

Geberit CleanLine -suihkukourut eivät ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä suihkukouruissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen. Myös ne on varustettu irrotettavalla kampaosalla.

Tasalattiaiset suihkut

Kylpyhuonetuotteet

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.