Geberit-kylpyammeet ja kylpyammeiden vesilukot Täydelliseen rentoutumiseen

Geberit-kylpyammeet

Miellyttävä lämpö rentouttaa raajoja samalla kun lumoavat tuoksut hemmottelevat aisteja. Nautinnollinen kylpyhetki omassa kylpyhuoneessa rauhoittaa, rentouttaa ja uudistaa – se on parhaita tapoja paeta hetkeksi arjesta. Hemmottele itseäsi lämpimän veden tuomalla kylpylätunnelmalla.

Tawa

Virtaviivaista eleganssia

Geberit Tawa -kylpyamme

Saniteettiakryyliä oleva kapeareunainen, orgaaniset ja geometriset muodot yhdistävä Tawa-kylpyamme on suunnittelultaan minimalistinen, mutta käytössä mukava. Sen ergonomisesti suunniteltu selkäosa tarjoaa maksimaalisen mukavuuden nojattaessa.

Geberit- kylpyammeen vesilukot

Teknisestä näkökulmasta katsoen on tärkeää poistaa johdonmukaisesti kaikki ongelmat, jotka saattavat häiritä rentouttavaa kylpyhetkeä. Tämä alkaa jo kylpyammetta asennettaessa kaikkien liitäntöjen yhteydessä ja maksaa luonnollisesti itsensä takaisin kylvyn aikana ja sen jälkeen.

Geberit- kylpyammeen vesilukko tarjoaa seuraavat edut:

  • Nopea ja luotettava asennus lähes kaikissa rakennustilanteissa: Litteiden vesilukkojen mahdollistama matala asennuskorkeus ja siten mukava pääsy kylpyammeeseen
  • Virtausoptimoitujen vesilukkojen ansiosta aina nopea veden poisto
  • Kaikkien standardivaatimusten täyttyminen

POP-UP-Vesilukko

GEBERIT-PUP-UP-VESILUKKO

Kylpyammeen käännettävä tuloventtiili

Geberit on uusinut pop-up-vesilukkojensa valikoimaa. Uusimisen pääpaino oli näkyvillä olevissa komponenteissa, kuten kääntökahva, pohjaventtiili ja integroidussa tuloliitoksessa. Osien muotoilua ja ergonomiaa on parannettu, sekä myös vaihtoehtoja on lisätty. Kääntökahva ja pohjaventtiili, esimerkiski, ovat saatavilla kromin, valkoisen, mattamustan ja kromilla reunustetun valkoisen värisenä.

Geberit-jalkasarja

Kun kylpyammeen jalat on kierretty kiinni, ne voidaan yksinkertaisesti säätää kääntämällä haluttuun korkeuteen integroidun korkeussäädön ansiosta. Näin kylpyammeet voidaan helposti ja nopeasti mukauttaa mihin tahansa rakennustilanteeseen.

KYLPYAMMEEN VESILUKOT KATSO KYLPYAMMEEN VESILUKKOJEN TEKNISET TIEDOT TUOTETIETOJEN TAKAA

Palkinto

iF-tuotesuunnittelupalkinto Geberitin kylpyammeen vesilukolle