TurboFlush -huuhtelutekniikka | geberit.fi

Perusteellinen huuhtelu - varmasti Geberit TurboFlush -huuhtelutekniikka

Huuhtelukaulukseton ja epäsymmetrinen muotoilu

Kannen avaaminen saa aikaan ahaa-elämyksen: Wc-kulhon epäsymmetrinen muotoilu ja täysin huuhtelukaulukseton rakenne takaa hiljaisen ja erittäin perusteellisen huuhtelun. Kun wc huuhdellaan, vesi virtaa kulhoon sivusuunnassa ja kiertää veden sisäpuolen läpi. Optimoidun vesivirran ohjauksen ansiosta, TurboFlush -huuhtelutekniikka minimoi tarvittavan puhdistuksen määrän.

Geberit ONE

Erinomainen huuhtelukyky

Wc-posliini yhdistettynä huuhtelusäiliöön tarjoaa erinomaisen huuhtelutehon, joka on jopa 10 kertaa parempi kuin lakisääteiset vaatimukset. Optimoitu huuhteluteknologia ja hydrauliikka ovat vain kaksi monista tavoista, joilla tämä saavutetaan.

Acanto -seinä-wc-istuin TurboFlush -huuhtelulla

Uusi Acanto -seinä-wc-istuin tulee myyntiin 1.4.2024 alkaen

Geberit Acanton seinä-wc-istuin ja Turboflush-teknologia tarjoavat tehokkaan ja tarkan huuhtelusuorituksen houkuttelevalla, modernilla muotoilulla. Uusi tekniikka paljastuu kannen alta. Wc-kulhon epäsymmetrisen muotoilun ja hydraulisesti optimoidun TurboFlush-huuhtelutekniikan ansioista vesi ohjautuu kulhon läpi voimakkaana pyörteenä. Uuden TurboFlush -teknologian kehitysprosessissa varmistettiin, että teknologia on yhteensopiva Geberitin piilosäiliöiden kanssa, mikä tekee niistä erittäin tehokkaan ja toimivan järjestelmän yhdessä.

Geberit ONE WC -TurboFlush toiminnolla

Geberit ONE -wc-istuimen TurboFlush

Geberit ONE -wc-istuimella Geberit asettaa uudet standardit tämän päivän ja huomisen kylpyhuoneissa uraauurtavalla suunnittelun ja toiminnan vuorovaikutuksella. Seinä-wc on sekä tyylikäs että täydellinen mittasuhteiltaan. WC-istuin on harmonian ruumiillistuma – kaikki mittasuhteet ja muodot sopivat täydellisesti yhteen. Tulos puhuu puolestaan.

TurboFlush-huuhtelutekniikka on käytössä myös Geberit AquaClean Sela ja Mera -pesu-wc-malleissa.

Geberit ONE
Geberit AquaClean

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen