Irrotettava kampamainen hiussihti | geberit.fi

Pidä viemärit puhtaana irrotettavalla kampamaisella hiussihdillä

Geberit ONE -pesuallas

Geberit ONE -pesualtaan viemärin vaakasuuntainen CleanDrain -pohjaventtiili on sijoitettu taitavasti altaan takareunaan ja piilotettu magneettisella kannella, joka pysyy tarkasti paikoillaan. Kannen takana on kampamainen hiussihti. Magneettikansi ja hiussihti voidaan irrottaa ja puhdistaa erittäin helposti. Tämä tarkoittaa, että viemäri pysyy puhtaana ja eikä tukkeudu niin helposti.

Altaan takareunassa sijaitsevan sijaintinsa ansiosta pohjaventtiili ei myöskään ole suoraan vesisuihkun alla. Tämä vähentää huomattavasti vesiroiskeita, mikä taas vähentää merkittävästi vesi- ja kalkkijäämiä. Puhdistusta yksinkertaistaa entisestään KeraTect-erikoislasitus, joka on vakiona kaikissa Geberit ONE -pesualtaissa. Lasite poltetaan keraamisen pinnan päälle, jonka jälkeen pinta on erittäin sileä ja huokoiseton.

Geberit ONE
Geberit KeraTect

CleanLine-malliston Geberit-suihkuviemäri – huuhdeltava kampamainen sihti

Geberit CleanLine -lattiakaivoratkaisut

Geberit CleanLine -suihkukourut eivät ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä suihkukouruissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen. Myös ne on varustettu irrotettavalla kampaosalla, joka kerää irronneet hiukset ja lian talteen ja on helppo irrottaa puhdistamisen ajaksi.

Tasalattiaiset suihkut

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet puhtaampaan kylpyhuoneeseen