Fiksuja toimintoja, jotka tekevät elämästä helpompaa

Tulet yllättymään, kuinka monissa tuotteissamme löydät hyödyllisiä toimintoja. Enemmän säilytystilaa, hygienisyyttä, linjakaivon tasalattiaiseen suihkutilaan tai raikasta ilmaa kylpyhuoneeseen – Geberit tarjoaa oikeasti lisäarvoa kylpyhuoneeseen.

Tutustu Geberit -tuotteisiin kylpyhuonenäyttelyissämme tai löydä lähin jälleenmyyjä tai asentaja

Löydä lähin jälleenmyyjä, tuotenäyttely tai asentaja

Etsitkö ideoita uudelle kylpyhuonellesi? Vai oletko kenties remontoimassa vanhaa? Kylpyhuonenäyttelytiloissamme löydät modernit kylpyhuonekalusteet, pesualtaat, suihkukaapit, wc-istuimet ja paljon muuta. Valikoimassa on paljon eri muotoja, linjoja, värejä ja kokoja jokaiseen makuun. Vieraile joko jälleenmyyjän näyttelyssä tai tule käymään Vantaan toimipisteessämme ja inspiroidu!

ETSI LÄHIN NÄYTTELYSEKÄ JÄLLEENMYYJÄ

Näyttelyihin liittyvien mahdollisten muutosten vuoksi Geberit ei voi taata, että ilmoitetut kylpyhuonesarjat ovat tällä hetkellä nähtävillä kulloisessakin jälleenmyyjän näyttelyssä.
Ota varmuuden vuoksi yhteyttä valitsemaasi jälleenmyyjän etukäteen ennen vierailuasi. Kiitos ymmärryksestäsi.

Etsi lähin jälleenmyyjä ja näyttely TÄÄLTÄ

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteita