Vertaa WC-istuimia: Löydä oma suosikki WC-istuimesi

Nainen miettii unelmiensa WC-istuinta

Olipa tarkoituksenasi vaihtaa WC-istuimesi tai suunnitella koko kylpyhuone alusta alkaen, Geberit auttaa sinua valitsemaan suosikki-wc-istuimesi.

Meidän tuotehakumme avulla voit lisätä innovatiivisia mukavuustoimintoja valitsemaasi WC-tilaan vain muutamassa vaiheessa ja valita sinun tyyliisi sopivat huuhtelupainikkeet hetkessä. Löydä yhdistelmä, joka sopii kaikkiin vaatimuksiisi.

  • Löydä oma suosikki-wc-istuimesi vain muutamassa vaiheessa
  • Tutustu innovatiivisiin toimintoihin tavoittaaksesi maksimaalisen mukavuuden ja puhtauden
  • Vertaa huuhtelupainikkeita ja yhdistä ne valitsemasi WC-istuimen kanssa
  • Lataa luettelo suosikkituotteistasi vain yhdellä napsautuksella

Wc-tuotehakujärjestelmän edut

Tutustu innovatiivisiin mukavuustoimintoihin
Löydä kauniita malleja
Kokoa suosikki-wc-istuimesi
Lataa tuoteluettelosi

Täydellinen WC-tila vain muutamassa vaiheessa

Irrotettava istuin puhdistamisen helpottamiseksi

Wc-istuin, jossa on helposti puhdistettavat pinnat, innovatiiviset toiminnot ja ajaton muotoilu on varmasti vakaa suosikki monien vuosien ajan. Yhteensopivan huuhtelupainikkeen kanssa se voi muuttaa minkä tahansa WC-tilan erottuvaksi kokonaisuudeksi.

Geberit WC-istuimet voi myös yhdistää pesualtailla, kylpyhuonekalusteilla ja muilla Geberit-kylpyhuonesarjan tuotteilla harmoniseksi esteettiseksi kokonaisuudeksi.

Vaihe 1: Käynnistä WC-tuotehaku

Käynnistä tuotehaku ja valitse tutkittava alue sivun yläreunasta. Aloita määrittämällä WC-istuin, pesu-wc-istuin tai huuhtelupainike.

Vaihe 2: Etsi malli ja määritä WC-istuimesi

Työkalu näyttää sinulle erilaisia mukavuustoimintoja, joita voit lisätä WC-istuimeesi. Näihin kuuluvat tehokas TurboFlush-teknologia ja KeraTect ® -viimeistely, joka takaa erinomaisen WC-puhtauden.

Koko joukko mukavuustoimintoja on käytettävissä pesu-wc-istuimillemme, mukaan lukien:

  • WhirlSpray-suihkuteknologia
  • Kuivaustoiminto
  • Hajulukkoliitin
  • Wc-istuimen lämmitys
  • Pehmeä sulkemismekanismi WC-istuimelle
  • Mukavuusvalo

Aloita valitsemalla haluamasi huuhtelupainikkeen muoto. Löydä suosikkivärisi ja valitse pyöreät tai nelikulmaiset huuhtelupainikkeet. Geberit DuoFresh -toiminto voidaan integroida huuhtelupainikkeeseen raikkaan ilman saannin varmistamiseksi kylpyhuoneessa.

Vaihe 3: Vastaanota henkilökohtainen WC-suositus

Valitse suosikkituotteesi ja haluamasi mukavuustoiminnot. Tuoteluettelo tarjoaa sinulle täydellisen lähtökohdan uuden WC-istuimen tai unelmakylpyhuoneen herättämiseksi henkiin. Voit käyttää näitä tietoja löytääksesi erikoistuneen jälleenmyyjän läheltäsi. Työkalu näyttää napin painalluksella, mistä löydät lähimmän asiantuntijaneuvojasi.

Muut hyödylliset työkalut kylpyhuoneen ja WC-istuimen määrittämiseksi