Geberit Wc-ratkaisut - Nopea asennus ja tehokas huuhtelu | geberit.fi

Geberit WC-Ratkaisut Ammattilaisen valinta

Geberitin piilohuuhtelusäiliöt ja wc-keramiikka ei ainoastaan sovi täydellisesti yhteen, vaan ne tarjoavat todellisia etuja asentajalle sekä loppuasiakkaalle. Vaikuttava Geberit wc-ratkaisut tarjoaa suoraviivaisen asennuksen ja erinomaisen huuhtelutehon, jotka takaavat optimaalisen käytön pitkällä aikavälillä.

40 prosenttia nopeampi asennus

Innovatiivinen ja helppo asennustekniikka tarkoittaa 40 prosenttia nopeampaa kokonaisasennusaikaa verrattuna vanhoihin kiinnitystapoihin.

  • Lähes työkaluton asennus
  • Yksinkertainen EFF3 (Easy Fast Fix) -kiinnitystekniikka
  • Nopea ja helppo asennus

WC-istuimen helppo ja nopea asennus

Jopa 10 kertaa parempi huuhteluteho Täydellinen huuhtelutekniikan ja wc-keramiikan yhteensopivuus

Yhdessä Geberitin piilohuuhtelusäiliö ja uusi Acanto seinä-wc tarjoavat huippuluokan huuhtelutehon, joka on jopa 10 kertaa tehokkaampi kuin standardivaatimukset. Optimoitu kulhon muotoilu ja hydraulikka ovat vain kaksi monista ominaisuuksista, jotka mahdollistavat tehokkaan huuhtelun.

Pitkä varaosien saatavuustakuu testattua laatua

  • Varaosia saatavana 50 vuoden ajan: Geberit takaa 50 vuoden varaosien saatavuuden kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh). Tämä tuo pitkäaikaista varmuutta, kun seinä-wc:n asennus tehdään seinän sisään.

Geberit wc-ratkaisut tarjoavat lisää suorituskykyä

Parempaa huuhtelutehoa Geberitin TurboFlush-huuhtelutekniikalla

Wc-kulhon sisäpinnan optimaalisen muotoilun ansiosta vettä voidaan ohjata tarkasti ja tehokkaasti koko kulhon pinnalla tehokkaan huuhtelun varmistamiseksi. Näin saavutetaan jopa 10 kertaa tehokkaampi huuhtelu kuin standardivaatimnukset.Lisäksi, huuhtelu on todella hiljainen.

Acanto wc-istuimen helppo puhdistus

Helposti puhdistettavat pinnat
Lisäominaisuuksien ansiosta

Geberitin huuhtelukauluksettoman wc-istuimen, helposti irrotettavien wc-istuinkansien ja uskomattoman tasaisen KeraTect® -erikoislasitteen ansiosta wc-istuimesi on hetkessä hehkuvan puhdas.

Sigma70-huuhtelupainike on saatavissa monessa eri värissä ja materiaalivaihtoehdossa

Tyylikästä muotoilua
Jokaiseen makuun löytyy täydellinen vaihtoehto

Valitse juuri sinun tyyliisi sopiva huuhtelupainike useasta eri mallista, pinta- ja värivaihtoehdosta.