Geberit SuihkuratkaisutOikeanlainen suihku kylpyhuoneeseesi

Lattiatasoiset suihkut ovat muodissa, koska ne mahdollistavat esteettömän pääsyn suihkutilaan. Kaikissa suihkuversioissamme keskitytään houkuttelevaan muotoiluun, yksinkertaiseen ja helppoon puhdistukseen ja hydraulisesti optimoituun tyhjennystekniikkaan. Suihkun koon valinnasta huolimatta, tarjoamme oikean ratkaisun kaikkiin vaatimuksiin ja tiloihin – ja kaikki innovatiivisella, täydellisesti koordinoidulla suunnittelulla ja tekniikalla.

Tutustu suihkuratkaisujemme etuihin

Geberit ONE -kylpyhuone
Klikkaa kuvasta infopalloja

Elementtejä tasalattiasuihkuunTutustu valikoimaamme

Geberit-suihkukourut

CleanLine -suihkukourut

Geberit CleanLine80 -suihkukouru

Geberit CleanLine -suihkukouruja on saaatavana useissa eri malleissa sekä ruostumattomalla teräksellä. Saatavilla on trendikkäät samppanja-, mustakromi- ja ruostumattoman teräksen metallivärit mallista riippuen.

Hyödyt:
  • Erittäin helppo puhdistaa
  • Käytännöllinen kampaosa yksinkertaiseen puhdistukseen
  • Täydellinen istuvuus – voidaan leikata sopivaan kokoon asennuksen yhteydessä

Pysy ajan tasalla

Tilaa uutiskirjeemme jo tänään!

Rekisteröidy nyt uutiskirjeemme tilaajaksi, niin pysyt ajan tasalla uutuustuotteista, tapahtumista ja kylpyhuonesuunnitteluvinkeistä. Saat ajankohtaista tietoa tärkeistä aiheista, kuten henkilökohtainen hygienia, tilansäästö, kylpyhuoneen puhtaus, muotoilu, sisustus, remontointi, mukavuus, käyttöystävällisyys ja esteettömyys. Mitä enää odotat?

Lisävinkkejä sinulleHanki inspiraatiota ja suunnitteluapua unelmiesi kylpyhuoneen toteutukseen

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota ja ideoita modernin kylpyhuoneen suunnitteluun. Valitse oma tyylisi ja tuotteet mitkä täyttävät tarpeesi. Muutamilla askeleilla saat listauksen sopivista tuotteista, jotka lähetämme suoraan sähköpostiisi. Näin pääset kätevästi alkuun unelmien kylpyhuonettasi suunniteltaessa.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.