Vieras-WC käyntikorttina

Geberit Citterio -kylpyhuonesarjan pieni käsienpesuallas

Olet toivonut asuntoosi oman wc-tilan vieraille. Ystävälliset värit ja korkealaatuiset materiaalit, riittävän kokoinen pesuallas ja yksinkertainen seinähana, kookas peili, heleä valo ja lähes äänetön tuuletus luovat edellytykset sille, että vieraasi tuntevat olonsa hyväksi. Joka haluaa antaa vieraiden (ja omaan) käyttöön jotakin tavallista parempaa, asennuttaa pesu-wc-istuimen. Voit saada vierailtasi lisäpisteitä seuraavista yksityiskohdista:

  • Vapaana oleva vaatekoukku takille tai puserolle
  • 2–3 vararullaa pehmeää WC-paperia
  • Kuiva ja puhdas WC-harja
  • Riittävästi nestesaippuaa tai pala käsisaippuaa
  • Pino puhtaita pieniä froteepyyhkeitä ja pyykkikori
  • Pieni tyhjä, kannellinen jäteastia

Unohda kuluneet luettavat, tuoksutangot ja pölyyntyneet kuivakukat. Myös hyvää tarkoittavat WC:n käyttöohjeet tekevät halvan vaikutuksen. Jos sinulla sen sijaan on paikka maljakolle, jossa on tuoreita leikkokukkia, yllätät vieraasi hyvin miellyttävällä tavalla.

Kylpyhuonetuotteet

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.