Vieras-WC käyntikorttina

Geberit Citterio -kylpyhuonesarjan pieni käsienpesuallas

Olet toivonut asuntoosi oman wc-tilan vieraille. Ystävälliset värit ja korkealaatuiset materiaalit, riittävän kokoinen pesuallas ja yksinkertainen seinähana, kookas peili, heleä valo ja lähes äänetön tuuletus luovat edellytykset sille, että vieraasi tuntevat olonsa hyväksi. Joka haluaa antaa vieraiden (ja omaan) käyttöön jotakin tavallista parempaa, asennuttaa pesu-wc-istuimen. Voit saada vierailtasi lisäpisteitä seuraavista yksityiskohdista:

  • Vapaana oleva vaatekoukku takille tai puserolle
  • 2–3 vararullaa pehmeää WC-paperia
  • Kuiva ja puhdas WC-harja
  • Riittävästi nestesaippuaa tai pala käsisaippuaa
  • Pino puhtaita pieniä froteepyyhkeitä ja pyykkikori
  • Pieni tyhjä, kannellinen jäteastia

Unohda kuluneet luettavat, tuoksutangot ja pölyyntyneet kuivakukat. Myös hyvää tarkoittavat WC:n käyttöohjeet tekevät halvan vaikutuksen. Jos sinulla sen sijaan on paikka maljakolle, jossa on tuoreita leikkokukkia, yllätät vieraasi hyvin miellyttävällä tavalla.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone