Huomio palelijat

Paleleminen ei ole pakollista matkalla vessaan eikä istuttaessa WC-istuimella

Mukavuuslämpö kylpyhuoneen lattiassa on monille itsestään selvyys uutta kylpyhuonetta suunnitellessa. Mutta lattia ei ole ainut paikka missä lämmöstä voi nauttia. Kylpyhuoneen matto auttaa jo monesti sekä pyyhekuivain lämmittää ihanasti pyyhkeet ja kylpyhuonetta.

Entä lämmin wc-istuinrengas? Miksi?
Yleensä ihmiset eivät mieti lämmityksen asentamista wc-istuinrenkaaseen. Se, mikä Japanissa on jo kauan ollut itsestäänselvyys, voi pian olla totta myös omassa kylpyhuoneessasi.

Istumismukavuuden lisäksi lämmitettävästä istuinkannesta on myös terveydellisiä etuja. Lämpö parantaa yleisesti ottaen verenkiertoa, joka taas puolestaan kiihdyttää virtsarakon ja suoliston toimintaa, mikä helpottaa vessassakäyntiä.

Miten?
Joissain pesu-wc-malleissa on integroituna wc-istuinrenkaan lämmitys. Lähestymissensori käynnistää lämmityksen, kun käyttäjä saapuu tietylle etäisyydelle. Lämmitettävä istuinrengas ei ole ainut pesu-wc:iden tarjoama etu, se myös puhdistaa käyttäjänsä miellyttävän lämpöisellä vedellä käynnin jälkeen.

Kuin lämmin halaus ennen kuin lähdet aloittamaan päivääsi kylmään ulkoilmaan.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone