Tyylikkäitä tuotteita

Huuhtelupainike on ikkuna huuhtelutekniikkaan. Sen tehtävä on ensisijaisesti käytännöllinen: Se aktivoi huuhtelun – suuri painike = suuri hätä, pieni painike = pieni hätä – ja mahdollistaa helpon käsiksi pääsyn piilossa olevaan mekanismiin, joka on siten helposti huollettavissa ja hätätilassa myös korjattavissa. Levyn funktio on kuitenkin vielä laajempi. Koska sitä on saatavilla erilaisena, se on omiaan antamaan kylpyhuoneelle ainutlaatuisen ilmeen. Esimerkki:

Esimerkki täydellisestä integraatiosta

Omega60-huuhtelupainike

Minimalistinen, selkeä, suoraviivainen – Omega60 ja muut sen kaltaiset huuhtelupainikkeet ovat pelkistettyjä ja tuovat kylpyhuoneeseen rauhallisuutta ja selkeyttä. Pelkistetty ulkomuoto perustuu siihen, että Omega60 asennetaan laattaympäristöön sen pinnan tasoon.

Kylpyhuonetuotteet

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.