Raikasta ilmaa kaikille

Kaikki tietävät, että kylpyhuoneeseen voi jäädä epämiellyttäviä hajuja WC-käynnin jälkeen. Meillä on kuitenkin hihassamme muutama ässä, joiden avulla hankkiudut hajuista eroon huomaamattomasti.

Ei epämiellyttäviä hajuja

Mistä hajut johtuvat?

On täysin normaalia, että WC-käynnistä syntyy hajuja. Tämä johtuu suolistosta vapautuvista kaasuista. Koska ihmiset kokevat WC-käynnistä jäävät hajut epämiellyttävinä, niitä yritetään peittää monin tavoin. Mutta mikä oikein toimii?

Jokainen on varmasti keksinyt omia keinojaan, mutta uskomme, että seuraavat ratkaisut ovat tehokkaimpia.

Neljä tapaa torjua hajuja kylpyhuoneessa:

1. vaihtoehto: Raitista ilmaa

Ikkunan avaaminen ja kylpyhuoneen tuulettaminen muutaman minuutin ajan on osoittautunut nopeaksi ja tehokkaaksi ratkaisuksi. Taloudellisista syistä ikkunaa ei kuitenkaan tulisi pitää auki pidempään. Tämä on erityisen tärkeää kylminä vuodenaikoina, koska avonainen ikkuna tarkoittaa, että energiaa tuhlaantuu tarpeettomasti lämmitykseen. Kylpyhuone on yleisesti suositeltavaa tuulettaa säännöllisesti, jotta hometta ei pääse muodostumaan runsaan kosteuden vuoksi.

2. vaihtoehto: Kylpyhuonepuhallin

Jos kylpyhuoneessa ei ole ikkunoita, sinne asennettu ilmanvaihto auttaa torjumaan epämiellyttäviä hajuja ja tuulettamaan kylpyhuoneen nopeasti suihkun tai kylvyn jälkeen. Puhaltimen tehosta riippuu, kuinka nopeasti kylpyhuoneen ilma on jälleen raikasta.

3. vaihtoehto: Hajujen hetkellinen peittäminen

Yksi tapa peittää epämiellyttävät hajut kylpyhuoneessa on sytyttää tulitikku. Tulitikkujen sisältämä rikki peittää hetkellisesti WC-käynnin aiheuttamat hajut mutta ei poista niitä kokonaan. Tähän kategoriaan kuuluvat myös ilmanraikastimet, tuoksut ja öljyt. Niiden kanssa vaarana on kuitenkin liiallinen käyttö, jolloin epämiellyttävä haju vain peitetään toisella epämiellyttävällä hajulla. Kukapa haluaisi sulkeutua pieneen tilaan, jossa haisee siltä, kuin joku olisi juuri ruiskuttanut sinne pullollisen hajuvettä?

4. vaihtoehto: Nykyaikainen tekniikka

Innovatiivisin ja tehokkain vaihtoehto on hajunpoistomoduuli, joka poistaa hajut nopeasti niiden syntypaikasta, ennen kuin ne ehtivät levitä koko huoneeseen. Kuulostaako tutulta? Tietysti kuulostaa! Keittiössä käynnistät liesituulettimen heti, kun alat tehdä ruokaa. WC-istuimissa voi olla käytössä integroitu hajunpoisto, raikastinpuikot ja lisäksi seinä-wc-istuimen huuhtelusäiliölön voidaan asentaa hajunpoistomoduuli.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Geberit Stories: neljä kuvaa

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone