Puhdaslinjainen muotoilu

Geberit AquaClean Sela – uusimman sukupolven pesu-wc-istuin

Pesu-wc-istuimen keksi sveitsiläinen Hans Maurer 1950-luvun loppupuolella. Mallit olivat aluksi suuria ja kömpelöitä, ja ensisilmäyksellä ne näyttivät poikkeuksellisilta wc-istuimilta. Myös alaa tuntemattomat ymmärsivät heti, että niissä täytyi olla jonkinlaisia lisätoimintoja.

Tänä päivänä, noin kuusikymmentä vuotta ensimmäisen mallin markkinoille tuonnista, massiiviset muodot ja näkyvillä olevat liitännät ovat historiaa. Mahdolliseksi tämän on tehnyt toisaalta se, että ohjaustekniikka tarvitsee elektroniikan pienentymisen johdosta nykyään paljon vähemmän tilaa. Toisaalta myös kylpyhuoneen sisustamisessa ja muotoilussa on ruvettu ajattelemaan eri tavalla. Nyt halutaan ajatonta, eleganttia muotoilua ja saumattomasti liitettävää tekniikkaa. Myös sähkö- ja vesiliitännät asennetaan siten, että pesu-wc-istuimia ei melkein enää tunnista pesu-wc-istuimiksi. Nykyaikainen pesu-wc-istuin vaikuttaa ensi näkemältä aivan tavalliselta wc-istuimelta, mutta vakuuttaa tarkemmin katsottuna erinomaisilla toiminnoillaan, kuten suihkuvarrellaan, istuinlämmityksellään ja hajunpoistotoiminnollaan.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone