Pieni pohjapinta-ala, no entä sitten?

Kuva pienen kylpyhuoneen pohjapiirroksesta

Tutkimukset osoittavat: kylpyhuone on yksi suosituimmista paikoista irrottautumiseen ja energian tankkaukseen. Tutkimuksista käy myös ilmi, että kylpyhuoneen keskimääräinen koko ei ole edes 7 neliömetriä. Jos siellä pitäisi olla välttämättömän varustuksen lisäksi vielä tilaa rentoutumiseen, on jo ahdasta. Voiko unelmakylpyhuoneen unohtaa? Ei välttämättä. Vaikka oma kylpyhuone ei vastaisikaan mittasuhteiltaan sisustuslehtien kylpyhuonemaisemia, aina on olemassa keinoja ja mahdollisuuksia avaruuden tunnun ja viihtyisyyden saavuttamiseen.

Niksi on siinä, että osataan vähentää minimiin pelkästään toimintoihin tarvittavat elementit. Huuhtelusäiliö, vesilukko ja vastaavanlaiset elementit on syytä piilottaa näkyvistä. Puolikorkeat tai huoneenkorkuiset asennusseinät hoitavat tämän tehtävän. Ne eivät vain piilota tekniikkaa – huoneenjakajina ne myös luovat selkeät tilasuhteet ja tuovat mukanaan tiettyä hyvääoloa. Niiden avulla voi esimerkiksi tehdä pienelle alueelle mukavan suihkualueen, jonne voi vetäytyä rentoutumaan. Tilaa ei mene tällä tavoin hukkaan, vaan päin vastoin: seinän etupuolelle kiinnitetään seinä-wc, joka sopii sinne oikein hyvin.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.