Penthouse-tunnelma kylpyhuoneessa

Yläkerran kylpyhuoneiden asennusten on mukauduttava viistojen kattojen asettamiin ehtoihin.

Jos sinulla on ullakkotila, mietit joskus itseksesi, pitäisikö sinun rakentaa siitä jotain vai jättää se sellaiseksi. Monille ihmisille asuintilan laajentaminen ullakkokerrokseen on unelma, jota he ovat miettineet vuosia.

Kylpyhuoneen skizzi, josta näkee ihanteelliset korkeusmitat ullakkohuoneessa

Ei sitä miltä se näyttää

Jos uskallat tehdä unelmastasi totta, voit viedä kodissasi olevan tilan uusiin korkeuksiin. Ajatus ullakkotilan käyttämisestä märkätilana, ainakin osittain, voi olla erittäin houkutteleva. Ja kylpyhuoneen rakentaminen on mahdollista - mutta muista, että ulkonäkö voi pettää. Suunnittelu saattaa näyttää hienolta pohjapiirroksella, mutta todellisuudessa tila kutistuu kaltevan katon alla, joka vähentää dramaattisesti todellisen käyttökelpoisen tilan määrää.

Suunnittelu on avainasemassa

Hyvä tilan yleiskatsauksen säilyttäminen on avain kaiken hyödyntämiseen. Kysy itseltäsi, tarvitsetko todella wc-istuimen, pesuallasalueen, suihkun ja kylpyammeen. Riittääkö yhden tai kaksi pesuallasta? Tarvitsetko suihkun tai erillisen kylpyammeen? Ja niin edelleen. Kun olet määrittänyt tarpeesi ja sijoittanut ne tilaan sekä kaavoittanut kaiken budjettiisi sopivaksi, seuraava askel on luoda tilaan paras pohjapiirros. Joistakin ei kuitenkaan voida neuvotella: Suihku ja pesualtaan yläpuolella oleva peilikaappi ovat huoneen korkeimpia esineitä, kun taas wc-istuin on alimpia - joka mahtuu mukavasti kaltevan katon alle, jos seinämän korkeus (matala seinä) sallii sen. Sama pätee kylpyammeeseen, koska se on tarkoitettu makuuasentoon. On myös tärkeää miettiä, kuinka paljon tilaa yksittäisten tuotteiden lisäksi myös käyttäjät tarvitsevat - jotta kukaan ei pääse lyömään päätänsä.

Tilantuntua luomassa

Huolellisella lähestymistavalla löydät täydellisen sijainnin unelmakylpyhuoneesi kaikkiin osiin. Mutta siinä on tietysti enemmän: Kun olet luonut pohjasuunnitelman, seuraava askel on lisätä muutama elementti, joka luo haluamasi kattohuoneiston ilmapiirin. Laattakuvio, joka jatkuu koko lattiassa suoraan suihkuun, on yksi hyvä tapa auttaa saavuttamaan tämä. Ja koska luonnonvaloa voi olla vähän kattotiloissa, suositeltavaa käyttää vaaleita värejä. On myös hyvä pitää mielessä, että kattokylpyhuonemallit kohtaavat väistämättä kysyntää (ne ovat kuitenkin osa tällaisen tilan viehätystä). Paras tapa käyttää ullakkotiloja ei tarvitse olla jotain täysin käytännöllistä - oikein sijoitettu, kaunis koriste-esine voi lisätä etsimääsi tilavuuden tunnetta.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Neljä kuvaa uutiskirjeen aiheista

Tilaa uutiskirjeemme, etkä jää paitsi mistään uutisista tai vinkeistä, mistä on hyötyä kylpyhuoneesi suunnittelussa. Pysy ajan tasalla tuoteuutuuksista, tärkeistä päivämääristä ja saa tietoa hygienisyydestä, tilan optimoinnista, mukavuusta, designista, käyttäjäystävällisyydesta ja esteettömyydestä kylpyhuoneessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone