Miksi ei kylpyhuoneeseen?

Kuuluuko pesukone kylpyhuoneeseen? Ei välttämättä, mutta mahdollisesti, joten muutamia seikkoja on otettava huomioon. Omakotitalon omistaja sijoittaa pesukoneen usein erilliseen kodinhoitohuoneeseen. Kerrostaloissa ja rivitaloissa tämä ei aina onnistu, ja taas yhteisten pesutupien käyttöön saattaa liittyä erimielisyyksiä. On samantekevää miksi, mutta joissakin tapauksissa pesukone on sijoitettava asuintilaan. Keittiöön sijoittaminen oli ennen suosittua, nykyisin, jos ei ole erillistä tilaa, ne asetetaan kylpyhuoneeseen.

Tilaa pesukoneelle kylpyhuoneessa

Tilan luominen

Mihin ratkaisuun sitten päädytäänkään: Tilankäytön optimointia tarvitaan joka tapauksessa. Pesukoneella on kylpyhuoneessa olemassaolon oikeutus, jos kaikki muu päivittäin tarvittava voidaan pitää peilikaapissa tai muissa kaapeissa helposti saatavilla. Silloin kun pesukoneella pestään, kylpyhuoneeseen tulee oikeastaan muualle kuuluva toiminta sellaisine lieveilmiöineen kuin ylimääräiset pullot, pakkaukset ja pyykkikori, jotka myös tarvitsevat paikkansa kylpyhuoneessa eivätkä saa häiritä. Kaaos pitäisi siksi pistää ajoissa kuriin.

Ihanteellinen paikka

Ensimmäiseksi on otettava selville, missä ihanteellinen sijoituspaikka on. Kylpyhuoneessa tarvittavat vesiliitännät ovat jo olemassa. Ne määräävät samalla, mitä on valittavissa: Vedentulon liitäntäletkujen pituus saa olla enintään kaksi metriä, kertoo Urs Bohnsack, joka Geberitin tuotepäällikkönä tuntee laiteliitännät hyvin. Sen lisäksi pitää olla jätevesiliitäntä ja sähköliitäntä. Ja nyt? Nyt tehdään liittäminen. “Selviä etuja on sillä, joka jo rakentamisen yhteydessä on huomioinut, että jonakin päivänä pitää ehkä sijoittaa pesukone kylpyhuoneeseen, jotta asunto voitaisiin vuokrata“, painottaa Urs Bohnsack. “Tässä tapauksessa liitännät voidaan jo valmistella, mikä on varmasti helpoin ratkaisu.“

Asentajan apu

Entä jos tätä ei olekaan ajateltu? “Improvisointi on aina mahdollista“, sanoo asiantuntija Urs Bohnsack, “mutta silloin kasvaa myös vesivahingon riski ja samalla menetetään osa mukavuudesta.“ LV-asentaja tulee avuksi ja huolehtii luotettavasta jälkiasennuksesta. “Pesualtaan vesilukko voidaan korvata mallilla, jossa on kiinteä liitäntä viemäriputkelle. Vedensyöttöä varten LV-asentaja voi asentaa pesualtaan kylmävesiliitäntään kulmakappaleen, niin että pesukone saa varmasti vettä“, Urs Bohnsack selittää.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Neljä kuvaa Geberit-tarinoista

Tilaa nyt uutiskirjeemme, niin mikään uutinen, tapahtuma tai kylpyhuoneeseen liittyvä vinkki ei mene ohitsesi. Pysyttele ajan tasalla, kun on kyse tuotteista, tärkeistä ajankohdista ja kylpyhuoneen puhtautta, tilansäästöä, mukavuutta, muotoilua, käyttäjäystävällisyyttä ja esteettömyyttä koskevista teemoista.

Uutiskirjeen tilaaminen

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone