Lemmikin peseminen

Hyvä viemärisihti suojaa suihkukaivoa ruohonpätkiltä ja koirankarvoilta

Koiranomistajat tietävät sen liiankin hyvin. Kun lemmikki möyrii nautinnollisesti niityllä tai tien pientareella, se tarvitsee jälkeenpäin useimmiten perusteellisen suihkutuksen. Muta ja lika on helpointa pestä pois kylpyammeessa tai suihkussa. Nämä vaihtoehdot eivät välttämättä miellytä koiria. Usein ne juoksevat mieluummin karkuun ja silloin juuri on hyvin mahdollista, että molemmat sekä isäntä/emäntä että lemmikki loukkaantuvat

Tasalattiaiset suihkut
Jos sinulla on iso koira eikä ole kylpyammetta, on vaihtoehtona laittaa koira suihkun alle. Se on helpointa, jos suihkun lattia on tasainen. Tällöin mitkään reunat ja kaadot eivät häiritse toimenpidettä. Sitten vain vesihana auki!

Luistamaton lattian pinta
Jos suunnittelet uutta kylpyhuonetta, on hyvä ajatella lattiamateriaalia. Lemmikit ja ihmiset voivat helposti liukastua märällä ja saippuaisella pinnalla.

Vältä viemäreiden tukkeutumista
Viemäriaukkojen tukkeutumisen välttämiseksi karkea lika, kuten puunlehdet, kannattaa poistaa jo ennen pesua. Viemärisihti suojaa viemäröintiä ruohonpätkiltä ja tietenkin myös koirankarvoilta. Geberit-suihkukourun integroitu kampaosa estää viemäröinnin tukkeutumisen. Näin mikään ei enää estä lemmikin “suihkunautintoa“.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone