4 askelta kylpyhuoneen järjestykseen

Jos kylpyhuoneen säilytystilat on hyvin suunniteltu, joka-aamuista hyörinää kylpyhuoneessa ei tarvitse pelätä

Välillä wellness-kylpylä, välillä toimintakeskus. Kylpyhuoneen tulee täyttää monenlaisia tarpeita, joskus lähes samanaikaisesti. Kun se on älykkäästi kalustettu, se myös pystyy siihen. On kyse vain hyvästä suunnittelusta ja säilytystilan hyödyntämisestä:

1. askel - Tarkista realiteetit
Ensimmäinen askel, kun aloittaa uuden kylpyhuoneen suunnittelun on tarkistaa realiteettit. Täyttääkö tila, mikä meillä on käytettävissä tarpeemme? Miltä tarpeemme näyttävät tulevaisuudessa? Tarvitsevatko pikkulapset kylpyvannaa kahden vuoden päästä? Vai tarvitsemmeko pian tilaa aamuisin koko perheelle peilin edessä samaan aikaan?​​

2. askel – Saavutettavuus
Hammasharjat pitäisi sijaita hyvin lähellä pesuallasta, extra wc-paperirullat lähellä wc-istuinta ja kylpypyyhkeet lähellä suihkua. Tee katsaus kylpyhuoneessa. Mikä pitää olla helposti saatavilla kun olet lähellä pesuallasta, wc-istuinta tai suihkua? ​

3. askel – Järjestämisen taito
Kirjoita itsellesi ylös mitä voit säilyttää kaapeissa ja mikä voi olla näkyvillä avoimilla hyllyillä. Mitkä on järkevää laittaa yhteen ja mikä tarvitsee oman tilansa. Ovatko laatikostosi järjestyksessä jo tänä päivänä vai olisiko järkevää, jos sielläkin olisi tavarat helpommin löydettävissä? Ja kuinka paljon kukin perjeenjäsen tarvitsee säilytystilaa nyt sekä muutaman vuoden päästä? ​​

4. askel – Ratkaisujen löytäminen
Jos et halua pitää kaikkea näkyvillä kylpyhuoneessa, on olemassa monia järkeviä ratkaisuvaihtoehtoja kuten peilikaapit, laatikoidenjakajat, sivukaapit. Toivottavasti sen jälkeen, kun olet kartoittanut perheesi tarpeet, myös päätösten tekeminen helpottuu.

Yhteenveto: Jos kylpyhuoneen säilytystilat on hyvin suunniteltu, perheen joka-aamuista hyörinää sen liepeillä ei tarvitse pelätä, vaan aamut ovat rentouttavia hetkiä yhdessä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Uutiskirjeiden aiheita

Tilaa uutiskirjeemme ja saat uutisia, tietoa tapahtumista ja vinkkejä kylpyhuoneeseen. Pysy ajan tasalla uusimmista tuotteista ja tärkeistä tapahtumista päivämäärineen ja saa lisätietoja puhtaudesta, tilan optimoinnista, mukavuudesta, muotoilusta, helppokäyttöisyydestä sekä kylpyhuoneen esteettömyydestä.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone