Tänne istuu mielellään

On päiviä, jolloin ei oikein tunne oloaan hyväksi. Ei ole voimaa ja tuntuu siltä, että seisoo huterilla jaloilla. Onko tämä tuttua sinullekin? Usein se johtuu vain päivästä, ja silloin jopa suihkussa käynnistä voi tulla pieni koetus.

Istumismahdollisuudella varustettu Geberit-kylpyhuone

Istumismahdollisuus suihkussa

Suihku vuorotellen kylmällä ja kuumalla vedellä saa verenkierron taas vauhtiin ja voi usein tehdä ihmeitä.

Tasalattiaisilla suihkutiloilla, lattian ominaisuuksien optimoinnilla sekä suihkuistuimen asennuksella voidaan parantaa suihkualueen mukavuutta ja turvallisuutta. Suihkuistuimia on pyynnöstä saatavissa kiinteästi asennettuina, korkeussäädettävinä tai siirrettävinä, ripustettavina malleina. Ne kestävät kuormitusta ja tarvitsevat integroidun taittotoiminnon vuoksi vain vähän tilaa. Myös kaatumaton jakkara toimii hyvin, mikäli se on märkäalueelle sopiva.

Suihku, jossa laatoitettu istuinpenkki

Jakkara voi olla hyvin käytännöllinen

Ei ole vain ihanan rentouttavaa nauttia istuessa lämpimästä suihkuvedestä, suihkussa olevaa jakkaraa voi myös mukavasti käyttää jalkatukena esimerkiksi säärikarvojen poistossa tai lämpimällä ja kylmällä vedellä tehtävissä jalkahoidoissa.

On myönnettävä, että kylpyistuin tai jakkara vain harvoin saa pisteitä muotoilusta. Suihkuun integroitu suihkupenkki tarjoaa sopivan vaihtoehdon perinteiselle istumismahdollisuudelle. Sopivalla materiaali- ja värivalinnalla sen voi yhdistää hienosti kokonaisuuteen, ja lisäksi se tarjoaa enemmän istuinpintaa – tai tilaa kylpytarvikkeille.

Tarvitsetko apua suunnittelussa?

Sisustusarkkitehdit ja -suunnittelijat sekä jälleenmyyjät osaavat parhaiten auttaa eri istuin vaihtoehtojen välillä.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.