Avoimet suihkut - lähellä paratiisia

Tasaiset suihkulattiat ovat saavuttaneet suosiota tyylikkään ulkonäönsä ja luomansa avoimen tilan ansiosta. Suunnitteluvaiheessa on kuitenkin otettava huomioon tiettyjä asioita, jotta ne pysyvät käytännöllisinä ja kätevinä.

Kuten nimestä voi päätellä, ei tarvitse ylittää kynnystä tai avata ovea, kun astut sisään tasalattiaisessa suihkussa. Käytännössä se tarkoittaa, että voit mennä vielä puoliunisenakin suihkuun ilman kompastumisen pelkoa ja nauttia pehmeästä ja lämpöisestä suihkusta, johon herätä. Ideaalisesti sisäänkäynnin suihkuun pitäisi olla vähintään 60 cm leveä ja suihkutilan vähintään 90 cm x 90 cm: mitä isompi, sen parempi.

Tasalattiainen puutarhasuihku

Älä unohda suihkuseinää

On aina yhtä hämmästyttävää, kuinka pitkälle vettä voi suihkuta suihkutilasta - siksi on niin tärkeää muistaa asentaa suihkuseinä. Ilman sitä nautinnollinen suihkusi päättyy hieman tylsään prosessiin odottaessasi kylpyhuoneesi lattian kuivumista tai sitä itse kuivatessasi. Joten jos asennat suihkutilan ilman ovea, suosittelemme, että suihkuseinä mitoitetaan niin leveäksi kuin huone sallii. Mitä leveämpi tämä läpinäkyvä väliseinä saa olla, sitä suuremman alueen se suojaa vesisuihkuilta.

Turvallista peliä

Lattian ominaisuudet ja viemärin sijoittelu ovat avainasemassa tasalattiaista suihkua suunniteltaessa. Jos olet koskaan luiskahtanut suihkussa, tiedät, kuinka tärkeää on, että lattiapinta antaa pitoa myös silloin, kun jalat kastuvat ja lattia on saippuainen. Kukaan ei pidä seisomisesta suihkun viemärin päällä, joten suosittelemme sijoittamaan sen mahdollisimman lähelle seinää tai suoraan seinän taakse.

Erityisesti perheen kylpyhuoneissa shampoot ja muut suihkutuotteet voivat päätyä makaamaan ympäri suihkutilaa. Seinähylly eri pullojen ja purkkien säilyttämiseen on käytännöllinen ominaisuus tämän ongelman ratkaisemiseksi, koska se pitää kaiken poissa tieltä - jopa siivoamisen yhteydessä

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Aina ajan tasalla

Kuvia hyödyllisten vinkkien jutuista

Tilaa uutiskirjeemme, etkä jää paitsi mistään uutisista tai vinkeistä, mistä on hyötyä kylpyhuoneesi suunnittelussa. Pysy ajan tasalla tuoteuutuuksista, tärkeistä päivämääristä ja saa tietoa hygienisyydestä, tilan optimoinnista, mukavuusta, designista, käyttäjäystävällisyydesta ja esteettömyydestä kylpyhuoneessa.

Tilaa uutiskirjeemme

Minkälainen kylpyhuone on sopiva juuri sinulle?

Mutta, mitkä ovat oikeastaan tarpeesi? Onko tilankäyttö, puhtaus vai design tärkeitä sinulle? Haluatko mieluummin käyttäjäystävällisiä tuotteita vai otatko mieluummin vähän enemmän käyttömukavuutta, mitä esimerkiksi Geberit AquaClean -pesu-wc- tarjoaa? Tai pidätkö universaalista muotoilusta? Ei ole väliä mitä haluat, fiksujen kylpyhuoneratkaisuidemme avulla voimme tarjota sen kaiken sinulle ja yksinkertaistaa päivittäisiä rutiinejasi.

Enemmän tilaa kylpyhuoneessa
Puhtaampi ja hygienisempi kylpyhuone
Toiminnallisempaa muotoilua kylpyhuoneeseen
Enemmän käyttömukavuutta kylpyhuoneessa
Esteetön kylpyhuone
Käyttäjäystävällisempi kylpyhuone