Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit VariForm

Suunnitteluvaihtoehtoja lähes loputtomasti

Pyöreä ja suorakulmio, ovaali ja ellipsi: Geberit VariForm -pesualtaiden muotoilukonsepti perustuu neljään tärkeimpään geometriseen perusmuotoon ja kolmeen asennusvaihtoehtoon. Rauhallisen ja hillityn VariForm -kylpyhuonekalusteiden tyylin yhdistelmästä voi suunnitella juuri oman tyylisensä kylpyhuoneen.

Geberit Option
Käytännöllista säilytystilaa

Enemmän säilytystilaa

Lisäämällä kaappeja saa lisää säiliytystilaa. Lisäkaapin voi asentaa joko oikealle tai vasemmalle.

Hienostunut kylpyhuonekaluste

Fiksusti muotoiltu

Kaapeissa ei ole valmista vesilukon aukkoa, jolloin jokainen voi hyödyntää kaapin sisätilan itselleen sopivalla tavalla.

Geberit Option Plus -tasopeili

Optimaalista valaistusta

Geberit Option Plus -tasopeili, jossa on sekä suora että epäsuora valaistus, on täydellisen sopiva VariForm -sarjan kanssa. Himmenettävissä ja lämmitettävä tausta estää peilin huurtumisen.

Vaihtelevat VariForm -pesualtaat

Valikoima design-vaihtoehtoja

Pyöreä ja suorakulmainen, ovaali ja ellipsi: VariForm-pesualtaiden design-konsepti perustuu neljään tärkeimpään geometriseen perusmuotoon.

Geberit VariFormin ominaisuudet

  • Pesualtaiden muodot: pyöreä, suorakulmainen, ovaali ja ellipsi
  • Tason alle, tasoon ja tason päälle asennettavat pesualtaat antavat lukemattomia mahdollisuuksia sekä yksityisiin koteihin, julkisiin tiloihin ja hotelleihin
  • Pesuallashanan reiällä tai ilman
  • Monipuolinen kalustevalikoima tason päälle asennettaville pesualtaille
  • Riisuttu, minimalistinen design