Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit-konserni

Euroopan markkinajohtaja saniteettituotteiden alalla

Maailmanlaajuisesti toimiva Geberit-konserni on saniteettiteollisuuden eurooppalainen markkinajohtaja. Geberitillä on vahva paikallinen edustus suurimmassa osassa Euroopan maista. Yritys valmistaa erittäin korkealaatuista saniteettitekniikkaa ja -keramiikkaa.

Geberitillä on 29 tehdasta, joista 6 on Euroopan ulkopuolella. Konsernin pääkonttori on Rapperswil-Jonassa Sveitsissä, ja sen CHF 3,1 miljardin liikevaihtoa (2018) on tekemässä yli 12 000 työntekijää lähes 50 maassa. Geberit on listattuna Sveitsin pörssissä, ja vuodesta 2012 Geberitin osake on ollut mukana SMI:ssä (Swiss Market Index).

Geberitin palveluksessa Suomessa on noin 200 henkilöä. Suomen myynti, markkinointi ja hallinto toimii Vantaalla. Toimitusjohtaja on Kim Lövkvist, ja Tammisaaren tehtaan johtajana toimii Matts Lundström.

Geberit luo hyvinvointia

  • Geberit luo kestävää hyvinvointia

Kestävä kehitys on ollut jo vuosikymmeniä osa identiteettiämme. Siitä on hyötyä niin ympäristölle, yhteiskunnalle, asiakkaille, kumppaneille, työntekijöille kuin osakkeenomistajillekin.

Esimerkkejä tästä ovat vettä säästävät tuotteet, uudet logistiikkaratkaisut, energiatehokkaat tuotantolaitokset ja vastuullinen koulutus. Tutustu Geberit-konsernin verkkosivustoon ja lue, kuinka kestävä ajattelu ja toiminta leimaavat meitä kaikilla osa-alueilla.