Laatu siirtyy seinän eteen

Geberit Smyle -kylpyhuonesarja

Geberit on tunnettu seinän takana käytettävistä laadukkaista, toimivista ja kestävistä tuotteista, joita on helppo asentaa. Tunnettu laatu ja varmuus siirtyvät nyt myös seinän eteen uusilla Geberit-wc-istuimilla, -pesualtailla ja -kalusteilla.

Kokonaiskuvan koko valikoimasta saat selaamalla online-tuotekatalogia tai kylpyhuonekuvastoa  (37 MB).

Helppo asentaa

Kuten kaikki Geberit-tuotteet, myös uudet wc-istuimet, pesualtaat ja kalusteet ovat helppoja asentaa. Asennuksen helppous on ollut yksi niiden suunnittelun perusajatus ja ne sopivat täydellisesti yhteen seinän takana olevien Geberit-tuotteiden kanssa. Katso miten helppo Geberit ONE -wc-istuin on asentaa tästä videosta.

KOKONAINEN KYLPYHUONE

Geberit Acanto -kylpyhuonesarja

Uudet Geberit-kylpyhuonesarjat yhdistävät wc-istuimet, bideet ja pesualtaat peileihin, kaappeihin ja hyllykköihin, jotka tarjoavat paljon säilytystilaa. Monien design-sarjojen etuna on suunnittelun mahdollisuudet kaikenlaisiin kohteisiin. Näin ollen jokaiseen kylpyhuoneeseen on saatavilla täydellinen juuri siihen tilaan sopiva sarja.

DESIGN MEETS FUNCTION

Geberit Citterio -kylpyhuonesarja

Orgaaniset, luonnolliset kaaret, nykyaikaiset geometriset linjat ja epätavalliset muodot. Jokaisella uusista kylpyhuonesarjoista on oma muotokielensä, joka yhdistää tuotteet toisiinsa wc-istuimesta pesualtaaseen – ammeesta kalusteisiin.

Kaikki tuotteet on suunniteltu käyttäjää ajatellen ottaen huomioon fiksut, täydellisiksi ajatellut elementit. Design ja toiminnallisuus menevät aina käsi kädessä Geberit-tuotteissa. Tämä tulee ilmi jokaisessa pikkuisessakin yksityiskohdassa, ominaisuudessa ja toiminnassa. Design ja toiminta, harmonisesti yhdessä.

Linkit