Raikas olo Puhdas olo

Geberit AquaClean pesu-wc

Geberit AquaClean Sela pesu-wc

Yhä useammat eurooppalaiset hotellit tarjoavat vierailleen pienen lisän kylpyhuoneeseen: Geberit AquaClean pesu-wc-istuimen. Se on suunniteltu hemmottelemaan ja tuomaan ripauksen ylellisyyttä arkeen raikkauden ja puhtauden tunteella. Napin painalluksella puhdas ja raikas olo, kuin juuri suihkusta tulleena.

Sopiva malli jokaiseen tarpeeseen

AquaClean Mera – Poikkeuksellisen loistava

Euroopan myydyin pesu-wc AquaClean Mera asettaa uudet standardit kaikilta osin. Se sopii kaikille, jotka haluavat hemmotella itseään ylimääräisellä hyvinvointiannoksella ja parhailla teknisillä ominaisuuksilla.

AquaClean Sela – Tyylikkäästi älykäs

AquaClean Sela on tyylitietoisen esteetikon valinta. Se valloittaa vähäeleisellä eleganssillaan ja lukuisilla mukavuustoiminnoilla.

Saatavilla myös mattavalkoisena 1.4.2023 alkaen.

AquaClean Tuma – Yllättävän monipuolinen

Kompakti AquaClean Tuma tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Tuma Classic on ihanteellinen perusmalli. Se tarjoaa suihku-wc:n perustoiminnot edulliseen hintaan. Niille, jotka haluavat hemmotella itseään lisämukavuustoiminnoilla, Tuma Comfort -versio tarjoaa enemmän lisävarusteita.

Haluatko lisätietoja?

Haluaisitko tutustua AquaClean pesu-wc-istuimiin tarkemmin? Haluaisitko kokeilla pesevää wc:tä käytännössä? Tai haluatko pyytää tarjouksen?

Löydät AquaClean-wc-istuimien myyntiin erikoistuneet yhteistyökumppanit täältä.