Geberit on tunnettu seinän takana käytettävistä laadukkaista, toimivista ja kestävistä tuotteista, joita on helppo asentaa. Tunnettu laatu ja varmuus siirtyvät nyt myös seinän eteen uusilla Geberit-wc-istuimilla, -pesualtailla ja -kalusteilla.

Kokonaiskuvan koko valikoimasta saat selaamalla online-tuotekatalogia tai kylpyhuonekuvastoa.

Kylpyhuonekalustesarjat

HELPPO ASENTAA

Kuten kaikki Geberit-tuotteet, myös uudet wc-istuimet, pesualtaat ja kalusteet ovat helppoja asentaa. Asennuksen helppous on ollut yksi niiden suunnittelun perusajatus ja ne sopivat täydellisesti yhteen seinän takana olevien Geberit-tuotteiden kanssa. Katso miten helppo Geberit ONE -wc-istuin on asentaa tästä videosta.

KOKONAINEN KYLPYHUONE

Geberit Acanto

Uudet Geberit-kylpyhuonesarjat yhdistävät wc-istuimet, bideet ja pesualtaat peileihin, kaappeihin ja hyllykköihin, jotka tarjoavat paljon säilytystilaa. Monien design-sarjojen etuna on suunnittelun mahdollisuudet kaikenlaisiin kohteisiin. Näin ollen jokaiseen kylpyhuoneeseen on saatavilla täydellinen juuri siihen tilaan sopiva sarja.

DESIGN MEETS FUNCTION

Geberit Citterio

Orgaaniset, luonnolliset kaaret, nykyaikaiset geometriset linjat ja epätavalliset muodot. Jokaisella uusista kylpyhuonesarjoista on oma muotokielensä, joka yhdistää tuotteet toisiinsa wc-istuimesta pesualtaaseen – ammeesta kalusteisiin.

Kaikki tuotteet on suunniteltu käyttäjää ajatellen ottaen huomioon fiksut, täydellisiksi ajatellut elementit. Design ja toiminnallisuus menevät aina käsi kädessä Geberit-tuotteissa. Tämä tulee ilmi jokaisessa pikkuisessakin yksityiskohdassa, ominaisuudessa ja toiminnassa. Design ja toiminta, harmonisesti yhdessä.