Piilohuuhtelusäiliöt Huuhtelutekniikan mittapuu

Modernin kylpyhuoneasennuksen klassikko

Seinään asennettu Geberit-piilohuuhtelusäiliö

Geberit-piilohuuhtelusäiliöt ovat modernin kylpyhuoneasennuksen klassikoita, ja niitä on asennettu yli 50 vuoden aikana miljoonittain ympäri maailmaa. Ne ovat tunnettuja luotettavuudestaan. Jokaisen huuhtelusäiliön tiiviys testataan ennen toimitusta.

50 vuoden varaosien saatavuustakuu kaikille piiloasennussäiliöiden ja huuhtelupainikkeiden vaihdettavissa oleville mekaanisille osille pois lukien elektronisten tuotteiden erityistoiminnot (kuten hygieniahuuhtelutoiminto ja DuoFresh) tuo pitkäaikaista varmuutta, kun seinä-wc:n asennus tehdään seinän sisään.

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliön (12 cm) ison huuhtelun veden määrä voidaan rajoittaa jopa 4,5 litraan. Se on siis esimerkillinen vedenkulutuksen suhteen, minkä ansiosta säiliö on saanut jatkuvasti parhaita WELL-merkin luokituksia.

Valmiina tulevaisuuden kylpyhuonetta varten

Geberit-piilohuuhtelusäiliö ja vesiliitännän suojaputki

Geberit-WC-asennuselementeissä on suojaputki Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen vesiliitäntää varten. Näin voit jälkiasentaa vedellä puhdistavan Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimen milloin tahansa. Duofix Sigma -seinä-wc-asennuselementissä on lisäksi yhteensopivuus hajuja suoraan wc-kulhosta keräävän ja poistavan Geberit DuoFresh -hajunpoistotoiminnon kanssa.

Varustettu joka tilanteeseen

Saatavana on laaja valikoima Geberit-huuhtelupainikkeita ja luotettavia Geberit-asennuselementtejä seinäasennusta varten. Valittavana on kolme eri asennuskorkeudetta, ja huuhtelumekanismi voidaan asentaa joko eteen tai matalissa asennuskorkeuksissa myös säiliön päälle. Jotta kaikki osat varmasti sopivat yhteen, Geberit-huuhtelupainikkeilla on sama nimi kuin niihin sopivilla piilohuuhtelusäiliöillä.

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

Geberit Sigma -piilohuuhtelusäiliö

  • Rakennekorkeus 112 cm
  • Huuhtelu edestä
  • Saatavana esteettömänä ja korkeussäädöllä
  • Hajunpoistotoiminto lisävarusteen
  • Sopii Geberit-etähuuhtelupainikkeiden kanssa
Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliöt

Geberit Omega -piilohuuhtelusäiliö

  • Eri rakennekorkeudet 112, 98 ja 82 cm lisäävät joustavuutta
  • Huuhtelu edestä
  • Rakennekorkeuksissa 82 ja 98 cm huuhtelupainike voidaan asentaa myös säiliön päälle
  • Erittäin pienet huuhtelupainikkeet
  • Sopii Geberit-etähuuhtelupainikkeiden kanssa

Edistys on paikoillaan pysymisen vihollinen

Geberit-hygieniahuuhtelulaite toimii intervallisesti ja voidaan asentaa kaikkiin Geberit Sigma 12 cm -piilohuuhtelusäiliöihin.

Hygieniahuuhtelun asentaminen jälkikäteen

Intervallisesti toimiva Geberit-hygieniahuuhteluyksikkö tarjoaa edullisen ja tilaasäästävän ratkaisun käyttövesihygienian ylläpitoon. Se takaa kylmän veden vaihtumisen ja se voidaan asentaa joko heti uusiin kohteisiin tai jälkikäteen vanhempiin kohteisiin kaikkiin Geberit Sigma 12 cm -piilohuuhtelusäiliöihin helposti.

Piilohuuhtelusäiliöt KATSO GEBERIT-PIILOHUUHTELUSÄILIÖIDEN TEKNISET TIEDOT tuotetietojen takaa