Geberit-pesupaikkaratkaisut Täydellinen pesupaikka jokaiseen kylpyhuoneeseen

Geberit-pesupaikka on paljon muutakin kuin vain mitä nimi antaa ymmärtää. Se on hyvinvoinnin keidas omassa kodissasi, joka on otettu huomioon hygienia, mukavuus ja säilytystila. Tee täydellisen konseptin mukaisesta kylpyhuoneesta oma rentoutumisen keskus.

Tuoteominaisuudet

Geberit iCon -kylpyhuone
Ole hyvä ja valitse infopiste

Geberit-pesualtaat

Geberitin pesuallasvalikoima vakuuttaa eri mallien ja vaihtoehtojen runsaudellaan sekä lukuisilla toiminnoillaan. Esimerkiksi käytännölliset laskutasot tuovat kylpyhuoneeseen lisää tilaa. Kaikki mallit on myös erittäin helppo puhdistaa.

Olipa kyseessä perheen tai yhden hengen kylpyhuone, vieraskylpyhuone tai jopa kodin hyvinvointikeidas, kylpyhuoneen pitäisi aina sopia elämäntyyliisi. Geberitin pesuallasvalikoimassa on lähes loputtomasti erilaisia koko- ja mallivaihtoehtoja sekä toimintoja.

Pesualtaan malli: pyöreä tai kulmikas

Geometriset muodot – niin loivat kaaret kuin suorat reunatkin – ovat tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka vaikuttavat huoneen luonteeseen. Geberit-pesualtaita on saatavana erilaisissa perusmuodoissa. Puhtaat linjat ja yksinkertaiset rakenteet sopivat täydellisesti kaikkiin sisustustyyleihin.

Pesuallasvaihtoehdot

Saatavilla on erityylisiä pesualtaita, kuten tasoaltaita, tavallisia pesualtaita ja erimallisia tason päälle asennettavia pesualtaita. Geberitiltä löydät sopivat tuotteet kaikenlaisiin kohteisiin ja täydelliset ratkaisut erilaisiin asennustapoihin. Pesuallas voidaan yhdistää erilaisiin ratkaisuihin, kuten alakaappiin tai tasolevyyn, tai ne voidaan asentaa sellaisenaan – ilman kylpyhuonekalusteita.

Pienet pesualtaat

Kulmaan asennettava Geberit Renova Compact -pesuallas ja -alakaappi
Pieni Geberit iCon -pesuallas
Kylpyhuoneen pieni Geberit Xeno² -pesuallas
Pieni Geberit Renova Plan -pesuallas

Pienten pesualtaiden valikoima sisältää myös ratkaisuja vieraskylpyhuoneisiin ja hyvin pieniin tiloihin, joissa on haastavat pohjapiirrokset. Saatavana on kattava valikoima erimuotoisia ja -mallisia tuotteita, jotka voidaan yhdistää kylpyhuonekalusteisiin tai asentaa erikseen.

Geberit-peilit ja -peilikaapit

Geberit ONE -peilikaappi ComfortLight-valaistuksella

Kylpyhuoneen valaistus varmistaa riittävän valon ja lisää huoneen viihtyisyyttä. Geberitin tasopeilit ja peilikaapit antavat valoa pesupaikalle ja luovat osaltaan mukavaa tunnelmaa.
Geberitin tasopeilejä ja peilikaappeja on saatavana eri versioina monenlaisiin käyttökohteisiin.

Tasopeili

Kattavasta Geberit Option -sarjasta löydät pehmeää ja mukavaa valoa antavat valaistusratkaisut päivittäiseen käyttöön. Valikoima koostuu kolmesta eri mallista: Option Basic -perusmallit sisältävät kaikki olennaiset toiminnot, Option-mallit sisältävät kiinnostavia lisäominaisuuksia ja huippulaadukkaat Option Plus -mallit takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Peilikaapit

Geberit-peilikaapit keräävät katseet kylpyhuoneessa ja ovat samalla myös todellisia monitaitureita. Ne valaisevat pesupaikan optimaalisesti ja sisältävät kätevää säilytystilaa käden ulottuvilla. Mallista riippuen niissä on myös muita käytännöllisiä toimintoja, kuten pistorasiat, USB-portti ja suurennuspeili kaapin sisällä.

Ajatonta muotoilua – Geberit-peilikaappi
Geberit ONE -peilikaappi ComfortLight -valaistuksella ja kahdella ovella
Geberit Option Plus -peilikaappi kolmella ovella

Ajattoman muotoilunsa ansiosta Geberit-peilikaapit sointuvat täydellisesti yhteen kaikkien pesualtaiden ja kylpyhuonekalusteiden kanssa.

Geberit-kylpyhuonekalusteet Paljon käytännöllistä säilytystilaa

Valitse tilaa säästävä ratkaisu, joka sisältää paljon säilytystilaa. Valikoimastamme löydät sopivat vaihtoehdot erikokoisiin huoneisiin ja monenlaisiin sisustussuunnitelmiin. Tässä Geberit-kylpyhuonekalusteiden monikäyttöisyys ja modulaarisuus pääsevät todella oikeuksiinsa. Erilaisten pintakäsittelyjen laaja valikoima lisää mahdollisuuksia entisestään.

Lukemattomia yhdistelmiä

Toteuta unelmiesi kylpyhuone: yhdistele ala- ja sivukaappeja, korkeita kaappeja ja valaistuja peilikaappeja ja erikokoisia sivuelementtejä makusi mukaisesti.

Lue lisää Geberit-kylpyhuonesarjoista

Älykkäät säilytysratkaisut

Siistissä kodissa on levollinen olo – ja kylpyhuoneenkin on oltava tiptop. Geberitiltä löydät laajan valikoiman näppäriä, tilaa säästäviä ratkaisuja kylpyhuoneen pikkutavaroiden säilytykseen.

Värit, materiaalit ja pinnat Tyyliin kuin tyyliin: Geberit-kylpyhuonekalusteet trendikkäistä klassikoihin

VäriKylpyhuonesarjat
 Geberit ONEGeberit CitterioGeberit Xeno²Geberit myDayGeberit AcantoGeberit VariFormGeberit iConGeberit SmyleGeberit Renova ComfortGeberit Renova CompactGeberit Renova Plan
Valkoinen, korkeakiilto  
Valkoinen, lakattu matta        
Hiekanharmaa, korkeakiilto        
Vaaleanharmaa, korkeakiilto          
Greige, lakattu matta         
Ruskeanharmaa, korkeakiilto          
Laava, lakattu matta      
Vaalea hikkoripuu, kalvopäällytetty          
Tammi, puukuvioitu melamiini        
Hikkoripuu, puukuvioitu melamiini      
Pähkinäpuu, aito puupinta          
Scultura-harmaa, puukuvioitu melamiini          
Valkoinen lasi          
Hiekanharmaa lasi          
Ruskeanharmaa lasi          
Laava lasi          
Musta lasi