Geberit-hanajärjestelmä Ylivoimainen ratkaisu

Varma asennus – koskee myös seinähanoja

Pesualtaan Geberit Piave -seinähanajärjestelmä

Tyylikkäät kosketusvapaat seinähanat, puhtaat pesualtaat ja niiden välissä tarpeeksi tilaa käsien pesulle: suunnittelijoilla, arkkitehdeillä ja käyttäjillä on usein juuri tällainen mielikuva suunnitellessaan julkisia tai puolijulkisia saniteettitiloja. Se, miksi elektronisia seinähanoja ei edelleenkään juuri tapaa, on melko helposti selitettävissä: tähän asti ei ole ollut kunnollista ratkaisua niiden luotettavaan suunnitteluun ja virheettömään asennukseen.

Moduuliratkaisu ja harkittu asennus

Geberit Piave- ja Brenta-pesuallashanojen asennuselementit

Geberit on ratkaissut vakuuttavasti useiden kosketusvapaiden pesuallashanojen yleiset heikkoudet ja seinähanojen erityiset asennusongelmat moduuleista koostuvalla hanajärjestelmällä. Kaikki sähkökomponentit infrapunatunnistinta lukuun ottamatta on suojattu kosteudelta sijoittamalla ne erilliseen toimintarasiaan. Rasia asennetaan pesualtaan alle seinään, mikä avaa täysin uusia mahdollisuuksia hanan suunnitteluun.

Ajaton tyylikäs design

Geberit Brenta -pystyhana pesualtaisiin

Lontoolaisen Christoph Behling Design -designstudion suunnittelemat Geberit Piave- ja Brenta-pesuallashanat erottuvat edukseen erittäin siron ja ajattoman tyylikkään muotoilun ansiosta. Molemmat ovat saatavana seinä- ja pystymalleina, ja ne voidaan liittää lähes kaikentyyppisiin pesualtaisiin. Erilaisia yhdistelmiä varten seinähanoja on saatavana 170 ja 220 millimetrin pituisina.

Tyylikkäät hanarungot ovat kromattua messinkiä. Mikä siinä on erityistä: Vesi ohjataan lujitettua muoviletkua pitkin toimintarasian toimintayksiköstä hanan päässä olevaan poresuuttimeen. Näin varmistetaan se, että käyttöveden laatu ei heikkene missään vaiheessa.

Suuri kuormitus

Julkinen saniteettitila, jossa Geberit Brenta -seinähanat

Elektronisia pesuallashanoja käytetään erityisesti julkisten ja puolijulkisten rakennusten, kuten lentokenttien, kauppakeskusten, koulujen ja ravitsemusalan liikkeiden, saniteettitiloissa. Juuri usein käytettävissä tiloissa hanojen on toimittava luotettavasti ja kestettävä paljon – muun muassa kovakouraista käyttöä. Siksi oikean tuotteen valitseminen on erittäin tärkeää luotettavan toiminnan takaamiseksi.

Laaja valikoima lähes kaikkiin käyttökohteisiin

Geberit Brenta -pystyhana itselataavalla sähkönsyötöllä

Geberit-hanajärjestelmiä on saatavana verkkovirta- ja paristokäyttöisinä ja myös generaattorilla toimivalla itselataavalla sähkönsyötöllä.

Lisäksi osassa malleista on sekoittaja. Kromatut pinnat ja kompakti koko takaavat pesuallashanojen vaivattoman puhdistamisen ja huollon sekä kauniin ulkomuodon. Erityiskohteisiin, kuten erillisiin lämminvesivaraajiin, on saatavana erillisiä järjestelmäratkaisuja.

Tunnettu klassikko

Geberit-pesuallashana, tyyppi 185/186
Geberit-pesuallashana, tyyppi 87/88

Geberit-pesuallashanamallit 185/186 ja 87/88 laajentavat julkisten tilojen luotettavien ja lujatekoisten hanojen valikoimaa. Nämä suositut klassikkomallit voidaan toimittaa verkkovirta- ja paristokäyttöisinä sekä hydraulisena mallina. Niitä on saatavana joko lämmönsäätökahvalla tai ilman. Kromatut ulkopinnat tekevät niistä helposti puhdistettavia ja tyylikkäitä. Erityiskohteisiin, kuten erillisiin lämminvesivaraajiin, on saatavana erillisiä järjestelmäratkaisuja.

Videot

GEBERIT-HANAJÄRJESTELMÄN OMINAISUUDET

Katso mitä etuja ja toimintoja Geberit-hanajärjestelmä tarjoaa.

GEBERIT-HANAJÄRJESTELMÄN ASENNUS

Hanajärjestelmän asennus onnistuu asennuselementtien avulla.

TARINA DESIGN-MALLIEN TAKANA

Suunnittelija Christoph Behling kertoo Geberit-hanajärjestelmästä

GEBERIT-HANAJÄRJESTELMÄ KATSO GEBERIT-HANATUOTTEIDEN TEKNISET TIEDOT ONLINE-TUOTEKATALOGISTA.