Geberit Pro Sovellus Android- ja iOS-laitteisiin

Ammattilaiset voivat pitää mukanaan matkapuhelimessaan kaiken, mitä Geberit tarjoaa. Sen mahdollistaa uusi Geberit Pro -älypuhelinsovellus, joka tarjoaa asentajille paljon hyödyllisiä tietoja ja ohjeita.

Yleiskatsaus sovelluksen toimintoihin

Tuotetunnistin

Toiminto tuntee kaikki piilohuuhtelusäiliöt vuoden 1964 malleista alkaen ja urinaalihuuhtelulaitteet vuoden 1983 malleista alkaen.

Tuotetunnistimella saat käden käänteessä selville, mikä vanha piilohuuhtelusäiliö seinään on asennettu. Se tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 tähän päivään. Kun tuote on tunnistettu, kaikki piilohuuhtelusäiliön varaosat tai muunnossarjat voidaan ladata ja tilata suoraan Geberit Pro -sovelluksesta.

Skanneri

QR-koodin ja viivakoodin lukulaite linkittyy suoraan muihin tuotetietoihin, kuten asennusohjeisiin, varaosatietoihin ja muihin tuotekuvauksiin.

Tuotekuvasto

Aina mukana ja käyttövalmiina. Selaa vaivattomasti ja nopeasti yleisluetteloa ja löydä heti tarvittavat tuotetiedot, asennusohjeet jne.

Varaosat

Oikeat varaosat on helppo hakea esiin, kun koko Geberit-varaosaluettelo on aina käytettävissä. Sopivat varaosat löytyvät nopeasti, ja ne voi tilata varaosanumeron avulla.

Kirjanmerkki

Voit asettaa omia kirjanmerkkejä. Omien kirjanmerkkiesi avulla voit hakea näyttöön todella nopeasti ja helposti usein käytetyt sisällöt, kuten tuotteet, dokumentit tai videot.

Kohokohta: Tuotetunnistin – kaikki piilohuuhtelusäiliöt alkaen vuoden 1964 malleista ja urinaalihuuhtelulaitteet alkaen vuoden 1983 malleista

Asentaja saa muutamalla sormen liikkeellä ja tuotetunnistimen avulla selville, mikä piilohuuhtelusäiliö tai urinaalihuuhtelulaite seinään on asennettu. Toiminto tunnistaa kaikki Geberit-piilohuuhtelusäiliöt vuodesta 1964 ja kaikki urinaalihuuhtelulaitteet vuodesta 1983 tähän päivään. Käyttäjän ei tarvitse tehdä muuta kuin syöttää tuotteen tyypillisimmät ominaisuudet. Kun tuote on tunnistettu, kaikki varaosat tai muunnossarjat voidaan hakea esiin suoraan sovelluksesta.