Yksinkertainen ulkonäkö Joustava kylpyhuonesuunnittelussa

Lineaarinen muotoilu, selkeät linjat ja silti niin joustava – tätä kaikkea on täydellinen Geberit iCon -kylpyhuonesarja. Laaja valikoima muotoilultaan selkeitä ja moderneja wc-istuimia ja kylpyhuonekalusteita antaa suunnittelulle maksimaalisen joustavuuden ja vakuuttaa monipuolisuudellaan.

Helppo asentaa

Geberit iCon -wc-istuin on kehitetty helppo asennus mielessä. Istuin sopii täydellisesti yhteen seinän takana olevan Geberit Duofix -asennuselementin kanssa.

Geberit iCon -wc-istuin asennetaan helppokäyttöisellä EFF3-järjestelmällä, jolloin istuin on tehdä yksin: toisella kädellä voi tukea istuinta ja toisella kiristää kiinnityskohdat. Katso asennusvideo, niin vakuutut asennuksen helppoudesta.

Huuhtelunohjaus

Uusi huuhtelunohjain

Geberit iCon -wc-istuimet ovat huuhtelukauluksettomia Rimfree®-malleja ja niihin on asennettu uusi innovatiivinen huuhtelunohjaus.

Pieni, hydraulisesti optimoitu osa huuhteluputken päässä ohjaa veden voimakkaasti ja silti tarkasti kulhon sisäpuolella.

Modulaarista joustavuutta

Geberit iCon on kattava, modulaarinen kylpyhuonesarja. Loppuunasti mietityt mitoitukset saavat sarjan näyttämään yhtenäiseltä antaen suunnittelun vapautta ja luoden harmonisen ympäristön.

Kalusteet sopivat erilaisten pesualtaiden kanssa täydellisesti yhteen. Sekoita ovelliset kaapit ja avoimet hyllyt keskenään. Katso video ja inspiroidu monista mahdollisuuksista.

Lue enemmän Geberit iCon -sarjasta

Tekniset tiedot online-tuotekatalogista

Enemmän säilytystilaa

Geberit iCon materiaalit

Huuhtelukaulukseton Geberit iCon Rimfree

Katso video miten huuhtelukaulukseton Geberit iCon -wc-istuin helpottaa puhtaanapitoa ja lisää hygieniaa.