UUSI HAKUTOIMINTO ONLINE-TUOTEKATALOGISSA

Uusi hakutoimintomme vie sinut sinne minne haluat. Olemme parantaneet tekstin hakuominaisuutta (full text search) niin, että hakutulos vastaa paremmin haettua ja on optimaalisesti luokiteltu. Olemme myös laajentaneet suodatintoimintoja. Erityisesti, jos on useita mahdollisia hakutuloksia, suodattimet auttavat tarkentamaan hakua edelleen. Napsauttamalla artikkelia, joka sinua kiinnostaa, pääset suoraan hakutulokseen.

Testaa uutta hakutoimintoamme heti.

Hyödy uudesta hausta

Hyödy älykkäästä hakutoiminnosta

Pyrkimyksemme on auttaa sinua löytämään ne artikkelit ja tiedot, mitä olet hakemassa. Automaattinen täyttötoiminto tarkoittaa, että haku alkaa toimia jo heti kun aloitat haettavan termin kirjoittamisen hakukenttään. Se esittelee useimmin haetut termit. Toiminto ehdottaa myös maksimissaan viittä eri tuote- ja varaosasivustoa, jotka sopivat hakuusi.

Tuotteen lisätiedot esitellään hakutulosten yleiskatsauksessa, jotta voit olla varmistaa sisältääkö tulos sen tiedon mitä olet hakemassa.

Tarkenna hakutuloksia

Tarkennettu hakutulos

Jotkin hakusanat tuottavat paljon osumia. Joskus jopa liikaa. Ymmärrämme, ettet halua klikkailla monia hakutuloksia, minkä vuoksi hakutoiminto näyttää ensimmäisenä parhaiten hakuusi sopivat tulokset.

Olemme myös laajentaneet suodatintoimintoja löytääksesi oikeat tuotteet mahdollisimman helposti. Suodatin auttaa sinua tarkentamaan ja kaventamaan hakutuloksia. Tulevaisuudessa voit suodattaa tuloksia alaluokittain tai muiden kriteerien mukaisesti, jotka helpottavat löytämään oikean hakutuloksen.

Hakutuloslistauksessa on tarkennettu teksti hakutuloksen kohdalla, joka myös auttaa sinua katsomaan sisältääkö tulos etsimäsi tiedon.

Löydä artikkelit ja tiedot navigoinnin kautta

Löydä hakemasi navigoinnin kautta

Voit myös löytää hakemasi tiedot online-tuotekatalogin navigoinnin kautta. Eri kategoriat ja suodatintoiminto ovat käytössä myös navigoinnissa ja voit käyttää niitä helpottamaan tiedon etsimistä.

Kokeile hakutoimintoa heti Online-tuotekatalogissa