Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

“Geberit Mapressilla asennustyöt sujuvat helposti ja lopputulos on hyvä.”

Matias Korhonen, projektipäällikkö, LVIS-Hokka Oy

Helsinkiläinen LVIS-Hokka Oy käyttää asennuksissaan Geberit Mapress -järjestelmää. Heillä on vain hyviä kokemuksia Mapress-järjestelmästä monien vuosien ajalta ja onnistuneet projektit ovat vain vahvistavat tätä. Yrityksellä on ollut monien vuosien hyvä ja toimiva yhteistyö Geberitin kanssa.

“Olemme valinneet järjestelmäksi Geberit Mapressin sen hyvän laadun takia. Lisäksi Geberitin edustajat ovat aina tavoitettavissa, kun kysymyksiä tulee, joten voimme keskittyä täysin asennuksiin”, sanoo Matias Korhonen LVIS-Hokka Oy:ltä.


  • Matias Korhonen, LVIS-Hokka Oy

10 vuoden projektitakuu

Tiettyjen ehtojen täyttyessä Geberit tarjoaa 10 vuoden takuun projekteille. LVIS-Hokka Oy:lle tämä takuu on tehnyt järjestelmän hyväksyttämisen heidän asiakkaallaan helpommaksi.

“Pitkä takuu on jossain projekteissa ratkaissut Mapress-puristusliitosjärjestelmän käytön hyväksynnän, kun epäluuloja puristusliitoksia kohtaan on esiintynyt”, hän lisää.

LVIS-Hokalle on myös ollut eduksi, kun heidän asentajansa on kaikki koulutettu järjestelmään ja he arvostavat, että työkalut ja käytettävät tuotteet tulevat yhdeltä toimittajalta.

“Työkalut ja tuotteet kehittyvät jatkuvasti, joten asentajamme tarvitsevat viimeisimmät tiedot järjestelmästä, mitä he käyttävät. Ja usein koulutustilaisuuksissa tulee esille hyviä ajatuksia ja ideoita millä kehitämme myös omaa työtämme eteenpäin”, Matias kertoo.

Matias Korhonen valitsee Geberit Mapressin ja suosittelee sitä myös kollegoille ja asiakkaille.

“Mapress-puristusliitosjärjestelmä on koettu toimivaksi kokonaisjärjestelmäksi sekä asentajiemme että asiakkaidemme taholla. Asennustyö on helppoa ja lopputulos näyttää hyvältä”, hän toteaa lopuksi.

3 hyvää syytä valita Geberit Mapress

1. Nopea ja varma puristus. Puristamattomat liitokset on helppo havaita puristusindikaattorista ennen koeponnistusta. Myös o-renkaan vuotoindikaattorit vuotavat varmasti koeponnistuksessa, jos liitosta ei ole puristettu. 2. Geberit järjestää ilmaisia koulutuksia järjestelmään. 3. Mahdollisuus 10 vuoden takuuseen projekteille tietyin ehdoin.

Katso Geberit Mapress Hiiliteräksen edut ja asennus