Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

Tarvitsemme osaamistasi

Osallistu kyselyymme "Tarvitsemme osaamistasi" ja sinulla on mahdollisuus voittaa yksi alla olevista vesiseikkailuista. Arvomme kaikkien osallistujien kesken kaikenkaikkiaan 5 palkintoa, joiden jokaisen arvo on €250.

Jos et ole saanut uutiskirjeemme osallistumislinkkiä, mutta haluat osallistua kilpailuumme, niin ota yhteyttä.

Opi liikkumaan veden päällä

Vaihtoehto 1

Lähde opettelemaan yksin tai kaverin kanssa suppausta tai melontaa. Voit voittaa lahjakortin, jonka arvo on 250€, sinulle sopivimpaan harjoittelupaikkaan Suomessa.

Lähde risteilylle

Vaihtoehto 2

Ota pieni irtiotto maista ja lähde risteilylle joko Tukholmaan tai Tallinnaan. Voit valita itsellesi palkinnoksi 250€ lahjakortin joko Silja Linelle tai Tallinkille.

Lähde nauttimaan kylpylän rauhasta

Vaihtoehto 3

Suomessa on paljon kylpylöitä, jossa pääsee rentoutumaan, ottamaan hoitoja tai muuten vain polskimaan altaassa. Yksi voittomahdollisuuksistasi on lahjakortti kylpylään Suomessa, arvo €250.

Geberit KnowHow Installed

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Geberit Oy,Tahkotie 1, 01530 Vantaa.
Kilpailun palkinto on vesiseikkailu, jonka voittaja voi valita ylläolevista kolmesta vaihtoehdoista. Palkinnon arvo on €250 (verollinen arvo). Palkintoja arvotaan 5 kappaletta kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Palkinnot arvotaan kilpailuajan (10.4. - 4.5.2018) päätyttyä 9.5.2018. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailu on tarkoitettu saniteettiteollisuuden ammattilaisille. Osallistuakseen on jokaisen täytettävä kyselylomake, jossa arvioidaan eri väittämiä Geberitin saniteettituotteista/ratkaisuista omasta näkökulmasta. Vastaukset taltioidaan ja lähetetään Geberit Oy:lle kati.laakso@geberit.com.