Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK

Geberit Suomi

Tarvitsemme osaamistasi

Osallistu kyselyymme "Tarvitsemme osaamistasi" ja sinulla on mahdollisuus voittaa yksi alla olevista vesiseikkailuista. Arvomme kaikkien osallistujien kesken kaikenkaikkiaan 5 palkintoa, joiden jokaisen arvo on €250.
Osallistu tästä

Opi liikkumaan veden päällä

Lähde opettelemaan suppausta tai melontaa. Voit voittaa lahjakortin, jonka arvo on 250€, sinulle sopivimpaan harjoittelupaikkaan Suomessa.

Lähde risteilylle

Ota pieni irtiotto maista ja lähde risteilylle joko Tukholmaan tai Tallinnaan. Voit valita itsellesi palkinnoksi 250€ lahjakortin joko Silja Linelle tai Tallinkille.

Lähde nauttimaan kylpylän rauhasta

Suomessa on paljon kylpylöitä, jossa pääsee rentoutumaan, ottamaan hoitoja tai muuten vain polskimaan altaassa. Yksi voittomahdollisuuksistasi on lahjakortti kylpylään Suomessa, arvo €250.

Geberit KnowHow Installed

Kilpailun säännöt

Kilpailun järjestää Geberit Oy,Tahkotie 1, 01530 Vantaa.
Kilpailun palkinto on vesiseikkailu, jonka voittaja voi valita ylläolevista kolmesta vaihtoehdoista. Palkintoja arvotaan 5 kappaletta kaikkien vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Palkinnot arvotaan kilpailuajan (4.5.2018 asti) päätyttyä 9.5.2018. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Kilpailu on tarkoitettu sanitettiteollisuuden ammattilaisille. Osallistuakseen on jokaisen täytettävä kyselylomake, jossa arvioidaan eri väittämiä Geberitin saniteettituotteista/ratkaisuista omasta näkökulmasta. Vastaukset taltioidaan ja lähetetään Geberit Oy:lle kati.laakso@geberit.com.