Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

RAIKAS WC KAIKILLE

Geberit DuoFresh -seinä-wc-elementti

92% ON SITÄ MIELTÄ,

ETTÄ TUOKSUT VAIKUTTAVAT MIELIALAAN

Geberit DuoFresh on resepti raikkaaseen ilmaan wc-tilassa: epämiellyttävät hajut imetään välittömästi niiden alkulähteeltä WC-istuimen sisältä. Aktiivihiilisuodatin takaa ilman puhdistumisen kauttaaltaan ennen kuin se puhalletaan takaisin huoneilmaan.

  • Dekostudion hajunpoistollinen asiakas-wc:n
  • Geberit Sigma40 -huuhtelupainike, jonka takana hajunpoistoyksikkö sijaitsee

DEKOSTUDIO - ASIAKKAIDEN KOHTAAMISPAIKKA

Yleisiä saniteettitiloja julkisissa tiloissa, toimistoissa ja myymälöissä käyttävät suuret asiakasryhmät ja tilojen on kestettävä kulutusta, puhtaanapitoa ja aikaa. Geberit Duofresh -seinä-wc-elementti on sekä tyylikkäs seinä-wc-ratkaisu että myös ratkaisu hyväntuoksuiseen wc-tilaan.

Geberit DuoFresh on helppo asentaa mukana tulevan asennusohjeen avulla. Seinä-wc:n etujen lisäksi siihen on saatavana hajunpoisto-ominaisuus, mikä takaa miellyttävän wc-kokemuksen myös paljon käytössä olevassa asiakas-wc:ssä.

Helsingin keskustassa sijaitsevaan Dekostudioon valittiin asiakas wc:hen hajunpoistollinen seinä-wc-ratkaisu takaamaan asiakkaille aina raikas wc-käynti.

Haastattelussa LVI-HeMi Oy:n Joni Krogell

Haastattelimme LVI-HeMi Oy:n asentajaa Joni Krogellia Geberit DuoFresh -seinä-wc-elementin asennustyön yhteydessä. Joni Krogell kertoi jo aikaisemmin asentaneensa eri valmistajien seinä-wc-elementtejä. Näin Joni kuvaa DuoFresh seinä-wc:n asennusta – ”hyvät ohjeet ja helppo asentaa”.

Kysyimme myös Jonin vinkkejä DuoFreshin asennukseen muille asentajille – ”Yläkautta kytkentä ei onnistunut, vaan kannattaa tuoda kytkentä jommaltakummalta sivulta, koska hajunpoiston mahdolliseksi tekevän Sigma40-huuhtelupainikeen mekanismi vie vähän enemmän tilaa kuin normaali huuhtelupainike. Tarkka sähkökytkennän paikka kannattaa katsoa myös jo suunnitteluvaiheessa” Joni summaa.

Tutustu Dekostudioon

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

Elementin tekniset tiedot ja asennusohjeet ovat saatavilla Online-tuotekatalogissamme.

Katso tekniset tiedot hajunpoistollisesta seinä-wc-elementistä.

Katso miten hajunpoisto toimii

Katso Geberit DuoFresh -elementin asennus