Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

Geberit Mapress -tulppakeräys

AUTETAAN YHDESSÄ ITÄMERTA - PUHDASTA VETTÄ KAIKILLE

Geberit Oy kerää 1.3. – 31.5.2019 Mapress- ja Mepla-liittimissä käytettyjä muovitulppia ja puristusindikaattorin suojamuoveja. Keräämistä varten tukkuliikkeissä on saatavilla muovipusseja ja keräyslaatikot. Kerää pussiin käyttämäsi tulpat ja suojamuovit ja palauta ne viimeistään 31.5.

Mitä enemmän tulppia palautuu, sitä enemmän lahjoitamme rahaa John Nurmisen säätiölle Itämeren suojeluun. Lahjoitamme jokaista kiloa kohden 20€.

Palauttaessasi pussia kirjoita nimesi sille tarkoitettuun kohtaan ja kampanjan päätteeksi kaikkien yli 3 kg keränneiden yritysten nimet julkaistaan tällä kampanjasivulla ”Mukana auttamassa Itämerta” -osion alla.

Muovitulpat ovat PE-LD-muovia ja uudelleenkäytettävissä. Ohjaamme muovit hyötykäyttöön.

John Nurmisen Säätiö tekee konkreettista työtä Itämeren rehevöitymisen vähentämiseksi. Säätiö on käynnistänyt reilun 10 vuoden aikana jo yli 30 Puhdas Itämeri -hanketta, joista yli 20 on saatu valmiiksi. Pelkästään Pietarin jätevesien puhdistuksella ja Laukaanjoen lannoitetehtaan päästöjä vähentämällä Suomenlahden vuotuista rehevöittävää fosforikuormaa on onnistuttu pienentämään jopa 75 prosenttia. (lähde: John Nurmisen Säätiö )

PUHDASTA VETTÄ KAIKILLE

KÄYTTÖVESIHYGIENIA

Käyttöveden laadun pitää olla täydellinen – sitä ihmiset odottavat ja standardit ja säännöt edellyttävät. Oikeilla ratkaisuilla ja turvatoimilla Geberit pystyy varmistamaan, että asentajat, suunnittelijat ja huoltohenkilöt voivat taata hygienian soveltuvilla toimenpiteillä.

Geberit käyttää Mapress- ja Mepla-liittimissä ja joissa putkilaaduissa muovitulppia suojaamaan niitä lialta ja pölyltä kuljetuksen, varastoinnin ja aikana ennen asennusta. Tällä pyritään takaamaan hygienia käyttövesiputkistoissa heti alusta alkaen. Suojatulpat ovat läpikuultavia yleisessä käytössä olevissa liittimissä ja kaasukäyttöihin tarkoitetuissa osissa ovat keltaiset.

Muovitulppa suojaa myös liittimien o-renkaita vahingoittumiselta ennen asennusta.

Värilliset puristusindikaattorit liittimien päissä tekevät puristamattomat Mapress-osat helposti huomattaviksi jo ennen koeponnistusta. Värillinen muovi osassa on helposti huomattavissa katselmuksessa. Tämä antaa lisää turvallisuutta järjestelmään. Puristusindikaattori on helposti irrotettavissa oikean puristuksen jälkeen. Myös Geberit-logo ja osan koko on painettu puristusindikaattoriin helpottamaan oikean osan löytymistä. Väri ilmaisee osan materiaalin:

  • punainen hiiliteräs
  • sininen ruostumaton teräs
  • valkoinen kupari

Lue lisää Geberit Mapress ja Mepla -syöttöjärjestelmistä.

JÄRJESTELMÄ

TAKUU JOPA 10 VUOTTA

Mapress ja Mepla -liittimillä ja putkilla on 5 vuoden takuu. Voit saada koko projektillesi jopa 10 vuoden järjestelmätakuun, kysy lisää alueesi Geberit-myyjältä.

Geberitin valikoimassa löytyy sopivat ratkaisut niin yksityiskoteihin, julkisiin tiloihin kuin myös teollisuuden raskaaseen käyttöön. Joko muovista tai metallista valmistetuista Geberitin putkistojärjestelmistä löytyy oikea ratkaisu kaikkiin asennuksiin. Sopivat muunnoskappaleet varmistavat luotettavat, pysyvät liitokset eri Geberit-putkistojärjestelmien ja erilaisten tuotemateriaalien välillä.

Lue lisää Mapress ja Mepla -järjestelmistä

Uusissa työkaluissa, ACO103, ACO-203plus ja ACO203XLplus, on raportointimahdollisuus, jossa tarkistettavissa mm. jokainen puristusliitos. Sovelluksesta voi ajaa myös raportin, jonka voi liittää luovutuskansioon putkistojärjestelmästä.

Lue lisää Novocheck-sovelluksesta, mikä on yhteensopiva uusien Geberit-puristuskoneiden kanssa.

Mukana auttamassa Itämerta

Olemme palauttaneet vähintään 3 kg tulppia: