Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje
Geberit Suomi

Geberit on lanseerannut

7 uutta kylpyhuonesarjaa

Geberit toi markkinoille seitsemän uutta kylpyhuonesarjaa, joissa kaikissa on muotoilultaan yhteensopivat wc-istuimet, pesualtaat ja huonekalut. Tämä tarkoittaa, että tuntemasi Geberit-laatu, joka on ollut seinän takana, on nyt myös saatavilla seinän edessä.

Kylpyhuonemallisto koostuu eri tyylisistä kylpyhuonesarjoista, minkä ansiosta on helppo löytää täydellinen yhdistelmä jokaiseen kotiin tinkimättä laadusta, toiminnallisuudesta tai suunnittelusta.

Alla voit tutustua näyttelytilaamme Helsingin Kaupintiellä virtuaalisesti ja tutustua tarkemmin koko laajaan valikoimaamme Geberit ja IDO -kalusteita. Napsauta mitä tahansa alla olevista kohdista aloittaaksesi.

Katso alla olevista videoista, mitä innovatiisia toimintoja Geberitin uusissa kalusteissa on

Korkealaatuisten uusien sarjojen innovatiiviset toiminnot tuovat kylpyhuoneisiin käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta samalla, kun ne antavat joustavuutta suunnitteluun ja ne ovat helppo asentaa.

Geberit ONE - kaunis, innovatiivinen seinä-wc

EFF2-kiinnitys - uusi, yksinkertainen asennustapa

Geberit Acanto - selkeitä linjoja, yksilöllisiä yksityiskohtia

Geberit Clou - pesualtaan piilotettu ylivuoto