Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

Sulje

Geberit Suomi

GEBERIT MAPRESS YHDISTÄÄ

1.000.000.000 GEBERIT MAPRESS -LIITINTÄ

MILJARDIS LIITIN ON VALMISTUNUT

19.4.2018 valmistui miljardis Mapress liitin Geberitin Langenfeldin tehtaalla Saksassa. Tämä todistaa järjestelmän luotettavuutta ja kestävyyttä, joka on palvellut saniteettiteollisuutta jo sukupolvien ajan. Syyt tälle hyvälle menestykselle ovat selvät, se tarjoaa luotettavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta. Nämä samat ominaisuudet toistuvat yhä edelleen miljardinnennessa liittimessä - voit katsoa itse videosta.

  • Geberit Mapress - nopeasti puristettu vankka liitos

Käytössä menestyksekkäästi vuosikymmeniä

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmä

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmää on saatavilla monissa eri materiaaleissa – ruostumattomasta teräksestä, kuparista ja hiiliteräksestä, tai jopa CuNiFesta (kuparin, raudan ja nikkelin seos).

Yli 70 erilaisella liittimellä ja 3000 artikkelilla järjestelmä sopii käyttöveden jakeluun, lämmitykseen, jäähdytykseen, kaasun jakeluun ja sprinklerijärjestelmiin, niin teollisuus- kuin myös laivanrakennuskäytöissä.

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmät