Tarjotaksemme parhaan mahdollisen palvelun käytämme kotisivuillamme evästeitä (cookies). Jatkamalla kotisivujemme käyttämistä hyväksyt tämän käytännön. Lisätietoja saa tietosuojalausunto -sivullamme.

OK

Geberit Suomi

VOITA GEBERIT MAPRESS -LIITIN NRO 1.000.000.000

Voita mahtavia palkintoja ja juhli kanssamme

MILJARDIS LIITIN ON VALMISTUNUT

2018 on Geberit Mapressin vuosi. Miksi? Koska tänä vuonna miljardinnes puristusliitin lähtee Saksan Langenfeldin tuotantolinjalta. 1.000.000.000 - valtava määrä, joka todistaa järjestelmän luotettavuutta ja kestävyyttä.

  • Kullattu Geberit Mapress -liitin

LAHJAMME SINULLE

Miljardis Geberit Mapress -liitin on kultaa

Hae kullattu Geberit Mapress -liitin mukanasi kotiisi! Sinun tarvitsee vain vastata kilpailun kysymykseemme oikein ja osallistua arvontaan. Kilpailun pääpalkinto on kullattu miljardinnes Geberit Mapress -liitin, kierros tehtaallamme Langenfeldissä Saksassa ja luksusviikonloppu Kölnissä. Myös paljon muita palkintoja on voitettavissa, nyt todellakin kannattaa osallistua.

  • Jotta kaikki sujuisi hyvin - Geberit-putkistojärjestelmät

Jos kilpailukysymys mietityttää,

niin oikea vastaus löytyy esitteemme "Jotta kaikki sujuisi hyvin - Geberit putkistojärjestelmät"

sivulta 35 .

Osallistu heti

Sinun mahdollisuutesi voittaa

Virhe

Työskentelen saniteettiteollisuudessa*
  • Geberit Mapress - nopeasti puristettu vankka liitos

Käytössä menestyksekkäästi vuosikymmeniä

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmä

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmää on saatavilla monissa eri materiaaleissa – ruostumattomasta teräksestä, kuparista ja hiiliteräksestä, tai jopa CuNiFesta (kuparin, raudan ja nikkelin seos).

Yli 70 erilaisella liittimellä ja 3000 artikkelilla järjestelmä sopii käyttöveden jakeluun, lämmitykseen, jäähdytykseen, kaasun jakeluun ja sprinklerijärjestelmiin, niin teollisuus- kuin myös laivanrakennuskäytöissä.

Geberit Mapress -syöttöjärjestelmät

Osallistu kilpailuun heti