Yksilöllinen muotoilu

Geberit Sigma50 herättää huomiota vauhdikkaalla muotoilullaan. Sen kapeat huuhtelun painikkeet näyttävät erittäin tyylikkäiltä. Huuhtelupainikkeiden tulee sulautua saumattomasti kylpyhuoneen muuhun sisustukseen, ja tämän vuoksi Sigma-huuhtelupainikkeisiin voi valita eri materiaaleja, värejä ja muotoja.

Huuhtelupainikkeet

Omanlaisesi kylpyhuone

Kyse ei ole mistä tahansa kylpyhuoneesta, vaan sinun omastasi. Etsi tarkalleen sellainen wc-huuhtelu, joka antaa viimeisen silauksen kylpyhuoneellesi ja hemmottelee sinua mukavuustoiminnoilla. Geberit on yhdistänyt ainutlaatuisen muotoilun ihastuttaviin toimintoihin.

Materiaalien yhtenäisyys ei ole muotia vain vaatetuksessa, vaan myös kylpyhuoneessa. Laatoista posliiniin ja pesuallashanoista huuhtelupainikkeisiin kaikki tuotteet voidaan mukauttaa toisiinsa sopiviksi muotoilun ja materiaalin osalta. Mahdollisuudet wc-huuhtelun yksilöllistämisessä ovat lähes rajattomat: myös valokuvat, kuviot, sananlaskut, taideaiheet jne. ovat mahdollisia.

Valinta tuottaa tuskaa

Suorakulmainen tai pyöreä, kosketusvapaa tai painikkeella toimiva, matta tai kiiltävä, suuri tai pieni, huomiota herättävä tai huomaamaton – käy tutustumassa tuotteisiimme virtuaalisessa näyttelyssämme.
Huuhtelupainikkeiden onlinenäyttelymme

Neuvomme sinua mielellämme yksilöllisesti muotoiltavan huuhtelupainikkeen valinnassa. Ota meihin yhteyttä.
Yhteydenottolomake

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet