Jokaiselle sopivat huuhtelupainikkeet designin ja toimintojen monimuotoisuus

Valitsemalla juuri sinulle oikean huuhtelupainikkeen saat viimeisen silauksen kylpyhuoneeseesi kohdilleen. Geberit-huuhtelupainikkeet yhdistävät modernin, vaikuttavan designin innovatiivisiin toimintoihin, kuten esimerkiksi DuoFresh-hajunpoistoon.

Geberit Sigma50 -huuhtelupainikkeen kaarevat ja ohuet painikkeet antavat elegantin vaikutuksen. Koska huuhtelupainikkeen pitää sopeutua saumattomasti kylpyhuoneen muuhun sisustukseen, on Geberitin valikoimissa useita eri materiaaleja, värivaihtoehtoja ja muotoja

Mikä sopii sinun tyyliisi?

Huuhtelupainikkeet

Omanlaisesi kylpyhuone

Kyse ei ole mistä tahansa kylpyhuoneesta, vaan sinun omastasi. Etsi tarkalleen sellainen wc-huuhtelu, joka antaa viimeisen silauksen kylpyhuoneellesi ja hemmottelee sinua mukavuustoiminnoilla. Geberit on yhdistänyt ainutlaatuisen muotoilun ihastuttaviin toimintoihin.

Materiaalien yhtenäisyys ei ole muotia vain vaatetuksessa, vaan myös kylpyhuoneessa. Laatoista posliiniin ja pesuallashanoista huuhtelupainikkeisiin kaikki tuotteet voidaan mukauttaa toisiinsa sopiviksi muotoilun ja materiaalin osalta. Mahdollisuudet wc-huuhtelun yksilöllistämisessä ovat lähes rajattomat: myös valokuvat, kuviot, sananlaskut, taideaiheet jne. ovat mahdollisia.

Valinta tuottaa tuskaa

Suorakulmainen tai pyöreä, kosketusvapaa tai painikkeella toimiva, matta tai kiiltävä, suuri tai pieni, huomiota herättävä tai huomaamaton – käy tutustumassa tuotteisiimme virtuaalisessa näyttelyssämme.

Neuvomme sinua mielellämme yksilöllisesti muotoiltavan huuhtelupainikkeen valinnassa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostilla tai tule käymään Vantaan näyttelyssämme.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla