Aina raikkaana WhirlSpray-suihkutekniikka

Aktivoi Geberitin videosisältö

Tämänhetkiset tietosuoja-asetuksesi eivät salli tämän sisällön käyttöä. Haluatko aktivoida evästeet luokasta ”Mukavuus/analysyysi”? Lisätietoja saat tietosuojalausekkeesta.

Geberit AquaClean -pesu-wc-istuimissa on ainutlaatuinen WhirlSpray-kaksoissuihkuteknologialla, joka mahdollistaa erittäin miellyttävän ja perusteellisen pesun. Tämä tuottaa erityisen miellyttävän puhtauden tunteen sekä alhaisen vedenkulutuksen. Sykkivä vesisuihku on dynaamisesti rikastettu ilmalla. Jatkuva läpivirtauslämmitin takaa myös erinomaisen mukavuustason, sillä lämmin vesi on saatavilla nopeasti ja tasainen lämpötila säilyy koko suihkutuksen ajan.

Geberit AquaClean

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.