Tasainen ja esteetön valikoima tasalattiaisia suihkuratkaisuja

Tasalattiaiset suihkut ovat muodissa, koska ne ovat hillittyjä, ne eivät häiritse tilan yhtenäistä ilmettä ja suihkualuetta ei ole reunustettu kynnyksellä. Koska suihkukouru voidaan asentaa seinän viereen, ei mikään ole suihkunautinnon tiellä – ei lattiakaivo eikä siihen kerääntyvä vesi.

Suihku, jossa Geberit CleanLine

Esteetön ja vieläkin hygienisempi

Geberit CleanLine- suihkukourumallisto ei ainoastaan miellytä silmää, vaan ne on myös helppo puhdistaa. Toisin kuin useissa perinteisissä linjalattiakaivoissa avoin viemäripinta estää lian ja bakteerien kertymisen. Kampamainen hiussihti on helppo irrottaa ja huuhdella puhtaaksi.

Lattiantasaisen suihkun Geberit-seinäviemäri

Geberit-seinäviemäröinti

Geberit-seinäviemäri suihkuun on osa yhtenäistä ja esteetöntä kylpyhuonetta. Kun viemäri siirretään lattialta seinään, tasalattiaiset suihkun laattapinta säilyy yhtenäisenä, eikä viemärin päälle astumisen vaaraa enää ole.

Geberit CleanLine80 samppanja

Uudet värit ja pinnat

Erilaisilla materiaaleilla saadaan aikaiseksi katseenvangitsijoita, ja jotka luovat kylpyhuoneeseen taianomaista tunnelmaa. CleanLine20 ja CleanLine60 on valmistettu harjatusta ruostumattomasta teräksestä, jossa on joko kirkas tai musta reunus, kun taas CleanLine80 on saatavilla täysin samppanjan tai mustan kromin värisenä. CleanLine80-suihkukourussa on myös jo valmiiksi integroitu kaato ja pinta on käsitelty anti-fingerprint-pinnoitteella.

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.