Pienet kylpyhuoneet vaikuttavat isoilta tilaa säästävien kalusteiden ansiosta

Geberit Monolith -wc-moduulit

Geberit Monolith Plus -musta säiliömoduuli ja Geberit One -wc-istuin

Geberit Monolith -wc-moduuli on saavuttanut suosion markkinoilla. Toisaalta, sen kaunis design muotoilu tuo kylpyhuoneeseen modernin kosketuksen ja toisaalta, sen fiksut toiminnot tekevät vaikutuksen jokaiseen. Asennus on helppoa, eikä vaadi seinän avaamista tai muutakaan rakenteisiin koskemista. Kaikki saniteettitekniikka – sisältäen huuhtelusäiliön, kaksoishuuhtelun ja vesilukon – ovat piilossa elegantin, kapealinjaisen moduulin sisällä. Kylpyhuone, jossa on Monolith-moduuli, näyttää tilavammalta, siistimmältä ja nykyaikaiselta. Ratkaisu sopii, ei ainoastaan saneerauskohteisiin, vaan erinomaisesti myös uudiskohteisiin. Moduulia on saatavilla useassa eri värissä ja materiaalissa.

Lue lisää Geberit Monolith -moduulista

Pesualtaat kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin

Pienet mitat eivät ole tärkeitä vain wc-istuimille vaan myös pesualtaille. Geberitin valikoimasta löytyy täydellisen kokoinen pesuallas kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin ja sopiva kaluste, joka tekee vaikutuksen suurella säilytystilallaan.

Lue lisää tilaasäästävistä ratkaisuista

Geberit Monolith -wc-moduuli saneerauksessa

Ennen remonttia
Remontin jälkeen

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa