Pienet mitat

Geberit Monolith -säiliömoduuli WC:tä varten

Geberit Monolith -wc-moduuli on saavuttanut suosion markkinoilla. Toisaalta, sen kaunis design muotoilu tuo kylpyhuoneeseen modernin kosketuksen ja toisaalta, sen fiksut toiminnot tekevät vaikutuksen jokaiseen. Asennus on helppoa, eikä vaadi seinän avaamista tai muutakaan rakenteisiin koskemista. Kaikki saniteettitekniikka – sisältäen huuhtelusäiliön, kaksoishuuhtelun ja vesilukon – ovat piilossa elegantin, kapealinjaisen moduulin sisällä. Kylpyhuone, jossa on Monolith-moduuli, näyttää tilavammalta, siistimmältä ja nykyaikaiselta. Ratkaisu sopii, ei ainoastaan saneerauskohteisiin, vaan erinomaisesti myös uudiskohteisiin. Moduulia on saatavilla useassa eri värissä ja materiaalissa.

Lue lisää Geberit Monolith -moduulista

Geberit Monolith -wc-moduuli saneerauksessa

Ennen remonttia
Remontin jälkeen

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.