Pelkistetty ulkomuoto yhdistettynä fiksuihin toimintoihin

PESUALTAAN PELKISTETTY MUOTO

Seinään kiinnitetty Geberit ONE -pesuallas vakuuttaa pelkistetyllä tyylikkyydellään. Sarjassa on myös saatavilla malli, johon kuuluu alakaappi.

Vaikutelmaa ei häiritse pesuhanan asennuskohta eikä näkyvissä oleva ylivuotoaukko, vaan pelkistetty muotoilu saavuttaa täydellisyyden.

Geberit ONE

Kylpyhuone, jossa Geberit CleanLine -suihkukouru

YKSINKERTAISEN KAUNIS SUIHKUKOURU

Ajattoman mallinen Geberit CleanLine -suihkukouru miellyttää silmää harjatun ruostumattoman teräksensä ja kiillotetun tai tumman kourun reunan ansiosta. Sen yksinkertainen muotokieli soveltuu joka kylpyhuoneeseen.

Tasalattiaset suihkut

Geberit iCon -wc-istuin yhdessä Monolith-moduulin kanssa

Elegantisti piilotettu huuhtelutekniikka

Geberit Monolith -wc-moduuli avaa laajan valikoiman mahdollisuuksia kylpyhuoneen suunnittelulle piilottamalla wc:n huuhtelutekniikan. Ylellisen tuntuiset lasiset tai keraamiset etulevyt sekä harjatusta alumiinista tai mustasta kromista valmistetut sivulevyt saavat aikaan jännittäviä sävyjä sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin. Monolith Plus -wc-moduulissa on integroituna fiksuja toimintoja lisäämään kylpyhuoneen käyttömukavuutta, kuten hajunpoisto.

Lue lisää Geberit Monolith -moduulista

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet toimivalla muotoilulla