Tavarat käden ulottuvilla joustoa magneettitaulun avulla

Geberit Acanto -magneettiseinä

Onko unelmasi, että kosmetiikkasi ja muut saniteettituotteesi löytyvät juuri sieltä missä haluat? Magneettitaulut ovat täydellinen ratkaisu. Säilytyslaatikot ja hyllyt voi kiinnittää juuri siihen kohtaan, missä niitä tarvitaan. Jos tilanne muuttuu, ne voidaan nopeasti järjestää uudelleen. Tuloksena on joustava säilytystila.

Aktivoi Geberitin videosisältö

Tämänhetkiset tietosuoja-asetuksesi eivät salli tämän sisällön käyttöä. Haluatko aktivoida evästeet luokasta ”Mukavuus/analysyysi”? Lisätietoja saat tietosuojalausekkeesta.

Magneettitaulu on yhdistettävissä eri kylpyhuonesarjoihin, ja se sisältää kolme erikokoista säilytyslaatikkoa. Seuraavat väriyhdistelmät ovat mahdollisia:

  • valkoinen, matta, lakattu
  • hiekanharmaa, matta, lakattu
  • laava, matta, lakattu
  • musta, matta, lakattu

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatioita ja toimintoja, jotka kuuluvat nykyaikaiseen kylpyhuoneeseen. Työkalussa voit valita sinua miellyttäviä ja sinulle tärkeitä asioita ja toimintoja. Työkalun avulla pääset lähemmäs unelmiesi kylpyhuoneen suunnittelua.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.