Optimaalinen säilytys ja järjestys Modulaarinen säilytysjärjestelmä

Geberit Acanto -pesualtaan alakaappi

Kylpyhuoneessa pesuallas ja kaappi muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Huonekalujen sisäpuoli ei saa olla yhtään vähemmän vaikuttava. Tuotekehityksemme suunnittelijat keskittyvät myös optimaaliseen kaappien sisustukseen – esimerkkinä lisävarusteena saatava puusta valmistettu järjestelylaatikko, joka on kehitetty erityisesti alakaappia varten.Tämä lisää kaapin siisteyttä, ja säilytystila on optimoitu modulaarisen konseptin ansiosta. Tämän seurauksena päivittäin käytettävät tavarat säilytetään jäsennellysti ja ovat aina helposti saatavilla. Järjestelylaatikot ovat tyylikäs ratkaisu jokaiselle, joka haluaa pitää kaapit siistinä ja samalla luoda lisätilaa.

Järjestelylaatikko on yksi tuotteista, jotka Geberit on kehittänyt laajan kuluttajakyselyn tuloksien perusteella, kuten myös myös seinälle asennettava magneettilevy ja siihen vapaasti sijoitettavat hyllyt ja laatikot.

Geberit Acanto

Hae inspiraatiota Ole hyvä, työkalu on käytössäsi

Inspiraatiotyökalu


Löydä inspiraatiota kylpyhuonesuunnitteluun inspiraatiotyökalumme avulla. Istunnon jälkeen saat listan valitsemista tuotteista, jonka voit ottaa mukaasi jälleenmyyjäliikkeeseen.

Ota yhteyttä


Jos sinulla on kysyttävää, täytä yhteystietolomakkeemme ja lähetä se meille.

Uutiskirje


Uutiskirjeestämme voit lukea mielenkiintoisia uutisia, mitä uutta tapahtuu kylpyhuonemaailmassa ja saat myös vinkkejä jokapäiväiseen elämään kylpyhuoneessa.

Kylpyhuonetuotteet, jotka lisäävät tilaa kylpyhuoneessa